ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Χίος: Νέο βίντεο δείχνει και τρίτο συνεργό! (vid)

Ένα νέο βίντεο από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος προσθέτει και άλλα στοιχεία στην υπόθεση.
Στέφανος Χίος: Νέο βίντεο δείχνει και τρίτο συνεργό! (vid)

Ένα νέο βίντεο από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος προσθέτει και άλλα στοιχεία στην υπόθεση.

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το Μακελειό και δείχνει ότι τη στιγμή της επίθεσης υπάρχει και τρίτος συνεργός! Ο Στέφανος Χίος έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, με την αστυνομία να… χτενίζει την υπόθεση, προσπαθώντας να βρει τους δράστες.

Το τρίτο πρόσωπο στην επίθεση φαίνεται να έχει αναλάβει ρόλο «τσιλιαδόρου».

Την ίδια ημέρα που έγινε η επίθεση, είχε εμφανιστεί ένα ακόμη βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που έδειχνε τη στιγμή της απόπειρας δολοφονίας στον Στέφανο Χίο.

Στο βίντεο, εμφανίζεται η μηχανή με τους δύο δράστες να φθάνει κοντά στο σημείο της επίθεσης και αφού σβήσει τα φώτα της, να αποβιβάζεται ο συνοδηγός της.

Ακολούθως ο δράστης τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του Στέφανου Χίου και τον πυροβολεί. Το θύμα ανοίγει την πόρτα και κυνηγά τον δράστη, ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει και τελικά επιβιβάζεται στη μηχανή του συνεργού του και εξαφανίζονται.

«Ο εφιάλτης για τους επίδοξους δολοφόνους του Στέφανου Χίου τώρα ξεκινάει. Υπάρχουν στη διάθεση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 βίντεο και 30 φωτογραφίες που δείχνουν καρέ καρέ τη απόπειρα δολοφονίας.

Δεν μπορούν να κρυφτούν και πλέον όλα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας! Θα τινάξουμε όλο το βρώμικο και σάπιο σύστημα στον αέρα!», τόνιζε το σχετικό δημοσίευμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Χίος: Νέο βίντεο δείχνει και τρίτο συνεργό! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.