ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Χίος: Τον συνέλαβαν! Στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας!

Συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (22/2), ο δημοσιογράφος και οδηγήθηκε στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας.
Στέφανος Χίος: Τον συνέλαβαν! Στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας!

Συνελήφθη, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (22/2), ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος και οδηγήθηκε στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης Στέφανος Χίος συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας.

Η είδηση της σύλληψης έγινε γνωστή από ιστοσελίδα την οποία διατηρεί ο δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο εκδότης οδηγήθηκε στην Κρατική Ασφάλεια εξ αιτίας του σημερινού (22/2) πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «Μακελειό».

Λίγο αργότερα έγιναν γνωστά και τα αίτια της σύλληψής του γνωστού δημοσιογράφου.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας κινήθηκε αυτεπάγγελτα.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του.

Είχε ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα κυνηγούσε τον δράστη.

Φέρεται, μάλιστα, να είχε δώσει και το όνομα, μιλώντας για πρώην άνδρα των ΕΚΑΜ που υπηρετεί σε κρατική ομάδα παρακολούθησης και είχε αποσπαστεί στην ασφάλεια μεγαλοεφοπλιστή.

Το «Μακελειό», στο πρωτοσέλιδό του αναφέρεται στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, εμπλέκοντας παράλληλα πολιτικά πρόσωπα, με τη φρασεολογία και τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούνται να οδηγούν στη σύλληψη του εκδότη της εφημερίδας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας παρήγγειλε την ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί ασέμνων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Χίος: Τον συνέλαβαν! Στα γραφεία της κρατικής ασφάλειας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.