ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης : Φωτογραφίες με την πανέμορφη πρώην σύντροφό του

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε κάποια φωτογραφικά κλικ παρέα με την πρώην σύντροφό του.
Στέφανος Κασσελάκης : Φωτογραφίες με την πανέμορφη πρώην σύντροφό του

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε φωτογραφίες από μια άλλη περίοδο της ζωής του. Παρέα του η πρώην σύντροφός του.

Η Πόπη Τσαπανίδου φώναζε πριν μερικούς μήνες «πρόεδρε έλα, έλα με φόρα», σίγουρα όμως δεν περίμενε ότι αυτός που θα έρθει τελικά με φόρα θα ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε μια νύχτα κυριολεκτικά μπήκε στη ζωή μας και στα πολιτικά δρώμενα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον με κάθε – προσεγμένη και μελετημένη – κίνηση του.

Η σχέση του με τον Tyler McBeth είναι ίσως πιο γνωστή και από την πολιτική του ατζέντα. Γνωστό όμως επίσης είναι το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης διατηρούσε στο παρελθόν σχέσεις και με το αντίθετο φύλο. Σύσσωμη η δημοσιογραφική κοινότητα έσπευσε να βρει περισσότερα για αυτό, για άλλη μια φορά όμως στο Sportime τους προλαβαίνει. Με άλλα λόγια, βρήκαμε τις φωτογραφίες όπου ο Στέφανος Κασσελάκης είναι μαζι με την πανέμορφη πρώην σύντροφό του.

Σεβόμενοι τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Tyler αλλά πάνω από όλα τη φίλη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δε θα δημοσιεύσουμε το όνομα της. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνουμε embed τις δημόσια προσβάσιμες φωτογραφίες της. Προφανώς όσοι τη γνωρίζουν και την αναγνωρίσουν από τις φωτογραφίες ξέρουν έτσι και αλλιώς ότι ήταν φίλη του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι από το σπίτι της οικογένειας Κασσελάκη στις Σπέτσες. Φαίνονται και οι δυο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Τα χρόνια πέρασαν, τα δεδομένα για το Στέφανο Κασσελάκη άλλαξαν, δεν παύει όμως να είναι ένα κομμάτι της ζωής του.

Δείτε τις φωτογραφίες με του Στέφανου Κασσελάκη με τη φίλη του, μια δεκαετία περίπου πριν…

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε φωτογραφίες από μια άλλη περίοδο της ζωής του. Παρέα του η πρώην σύντροφός του.

 

 

 

"Απο τις φωτογραφίες ξεχωρίζει και μια ιδιαίτερη στιγμή του ζευγαριού , όπου μαζί με τη μητέρα του Στέφανου Κασσελακη επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια

* Απο τις φωτογραφίες ξεχωρίζει και μια ιδιαίτερη στιγμή του ζευγαριού , όπου μαζί με τη μητέρα του Στέφανου Κασσελακη επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ στην Εύβοια

Ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης;

Τα σχέδια του Τάιλερ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης : Φωτογραφίες με την πανέμορφη πρώην σύντροφό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.