ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης: ΤΕΛΟΣ! Ο Tyler βγήκε από το κάδρο – Τι έχει συμβεί

Ο Tyler μας απασχόλησε αρκετά που το που εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά πλέον δεν είναι στο κάδρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στέφανος Κασσελάκης: ΤΕΛΟΣ! Ο Tyler βγήκε από το κάδρο – Τι έχει συμβεί

Άλλαξε ύφος όλη η παρουσία του. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πλέον συνεχώς με τον Tyler στο πλευρό του. Αυτό δείχνει μια στροφή 180 μοιρών για αυτό που θέλει να βγάλει προς τα έξω ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήθελε να δείξει την προοδευτικότητα του και την ανθρώπινη ατζέντα που έχει. Κάπου όμως το παράκανε. Μία τα… ντολμαδάκια, μία η Φάρλι και πόσο σημαντική είναι, μία ο Tyler… παράγινε. Πολιτικός είναι, αυριανός πρωθυπουργός θέλει να γίνει. Καιρός είναι να αποκτήσει αμιγώς πολιτικό λόγο (όχι ότι δεν έχει), αλλά και πολιτική απουσία.

Το επιθετικό marketing έπιασε τόπο. Κέρδισε την προεδρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μπροστά του έχει να αντιμετωπίσει όμως τις αντιδράσεις του κόμματος, μαζί με τη μάχη που έχει να δώσει ενάντια στα άλλα κόμματα. Και φυσικά η αγαπημένη Φάρλι και η αξία της συντροφικότητας είναι σημαντικά. Κάποιος είπε όμως ώρα να πάμε παρακάτω Στέφανε, κι αυτός το πράττει.

Από το Sportime είχατε ενημερωθεί πως δεν θα επιστρέψει ο Tyler από την Αμερική αμέσως. Ήρθε στην πορεία. Οι κοινές εμφανίσεις περιορίστηκαν. Το πρώτο… κύμα «Στέφανος Κασσελάκης» πέρασε. Ο σκοπός επετεύχθη. Ένας τύπος που εκτός από τον πολιτικό κόσμο ικανοποίησε και αυτόν που διψούν για Life style καταστάσεις ήρθε σαν βεγγαλικό στη ζωή μας και το στοίχημα είναι να μείνει. Αν θέλει να μείνει.

Ο Tyler και η υπέρ του δέοντος προβολή του δεν βοηθούσε στο να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης το επόμενο βήμα. Αυτός είναι και ο λόγος που, για την ώρα, έχει βγει από το κάδρο. Μένει να δούμε για πόσο…

Στέφανος Κασσελάκης – Οι αναφορές που δεν βοήθησαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης: ΤΕΛΟΣ! Ο Tyler βγήκε από το κάδρο – Τι έχει συμβεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!