ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Τι συμβαίνει με τον Tyler;

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ξανά στην καθημερινότητά μας, αφού επέστρεψε από την Αμερική όπου είχε βρεθεί για λίγες μέρες. Ο Tyler…
Στέφανος Κασσελάκης: Τι συμβαίνει με τον Tyler;

Ξανά στην επικαιρότητα, την πολιτική αυτή τη φορά, είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε από την Αμερική εδώ και λίγες μέρες. Το Tyler πάλι, άγνωστο.

Ο παντρεμένος πλέον Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες και πάλι στη χώρα μας και το στολισμένο με την λαμπερή cartier βέρα δάχτυλο του τραβάει τα βλέμματα και τις κάμερες.

Λαμπερή όμως είναι και η απουσία του Tyler μετά την επιστροφή από την Αμερική. Κάτι που το sportime είχε ήδη γράψει ότι θα συμβεί, αφού οι πολιτικές βλέψεις του Στέφανου Κασσελάκη έχουν επηρεάσει τη σχέση του ζευγαριού και έχουν ανατρέψει την καθημερινότητά του.

Που είναι ο Tyler;

Η απουσία του Tyler από τα φώτα μπορεί να ερμηνευτεί με δυο τρόπους. Ο Tyler παραμένει στο σπίτι όσο ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, εκδηλώσεις και συναντήσεις. Ή μήπως ο Tyler δεν έχει επιστρέψει από την Αμερική και έχει παραμείνει με την αγαπημένη τους Farlie στο εξοχικό τους στο Millbrook;

Ο Tyler ποτέ δεν ήταν έτοιμος για τέτοια υπερέκθεση, δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο ανοιχτά gay πολιτικός σύντροφός του θα μπορούσε να γίνει talk of the town. . Όσο και αν ο Στέφανος Κασσελάκης να τον είχε προειδοποιήσει και προετοιμάσει η πραγματικότητα ήταν πιο σκληρή και δύσκολη. Αυτό όπως είναι λογικό έφερε αναταραχή στην σχέση του ζευγαριού και θορύβησε το Στέφανο Κασσελάκη.

Η υπερέκθεση της σχέσης τους όμως παράλληλα έβλαπτε και τις πολιτικές βλέψεις του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ίδιο το κόμμα. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το Sportime οι φωνές που καλούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την «μεσημεριανή» δημοσιότητα πλήθαιναν.

Ο,τι ξέρατε μέχρι σήμερα για Στέφανο Κασσελάκη και Tyler ξεχάστε το. Πλέον θα βλέπετε περισσότερο Στέφανο και λιγότερο Tyler και Farlie. Είτε από την Αθήνα, είτε από την Αμερική ο Tyler θα προσπαθήσει να κρατήσει αυτό το γάμο, με όλες τις δυσκολίες που ποτέ δε φανταζόταν. Μην ξεχνάτε ότι πέρα από τα άλλα, ο Tyler δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, δεν ξέρει τη γλώσσα.

Πιθανώς σύντομα ο Στέφανος Κασσελάκης να κληθεί να επιλεξει. Οι φωνές στο κόμμα, ο πόλεμος αλλά και οι πτωτικές δημοσκοπήσεις ίσως κάνουν πολύ εύκολη τελικά την απόφαση του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης: Τι συμβαίνει με τον Tyler;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.