ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Κασσελάκης – Tyler : Ο Μπέος αφορμή για τον «χωρισμό»

Τα όσα είπε ο Μπέος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Tyler για την επιθυμία τους να κάνουν παιδιά, έφεραν την αντίδραση του δεύτερου.
Στέφανος Κασσελάκης – Tyler : Ο Μπέος αφορμή για τον «χωρισμό»

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth έχουν τα σχέδιά τους. Όχι μόνο για το πόσο στο πολιτικό σκηνικό και τον ΣΥΡΙΖΑ. Κυρίως για τα προσωπικά τους… Ο Αχιλλέας Μπέος όμως έχει παίξει το ρόλο του για κάποιες δεύτερες σκέψεις…

Δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες της σχέσης τους Στέφανος Κασσελάκης και Tyler McBeth. Σενάρια χωρισμού υπάρχουν και το ταξίδι στην Αμερική φέρνει κάποιες σκιές. Το θέμα βέβαια είναι στο ποια είναι η ρίζα του κακού. Κι αυτή, μην το γελάτε καθόλου, είναι ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος του Βόλου το βράδυ της εκλογικής του νίκης εξέφρασε με άκομψο (το λιγότερο) τρόπο τις απόψεις του. Πρόσβαλλε με χυδαίο τρόπο Κασσελάκη και Tyler, τη στιγμή που όλες οι τηλεοράσεις μετέδιδαν τις δηλώσεις του. Όσον αφορά την εισαγγελική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της όλης κατάστασης στη χώρα μας, ας μη μιλήσουμε καλύτερα. Επιπρόσθετα, αυτά τα λεγόμενα βρήκαν και αποδοχή!

Σημασία έχει πως όταν προσπάθησαν να εξηγήσουν στον Tyler τι ακριβώς συνέβη… σοκαρίστηκε. Το γεγονός πως ειπώθηκε κάτι τέτοιο, το ότι ήταν μπροστά σε όλες τις κάμερες, το ότι ο Αχιλλέας Μπέος εκλέχθηκε με άνεση, το ότι δεν θα τιμωρηθεί για όλο αυτό… Μαζεύτηκαν πολλά για τον Tyler, ο οποίος έχει μάθει να ζει διαφορετικά.

Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για να καταλάβει και ο ίδιος ότι είναι σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Η ζωή του και η ζωή που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν θα είναι όπως στο παρελθόν. Αυτά είναι που έχουν βάλει σε σκέψεις τον Tyler σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του στην Ελλάδα… Δεν είναι εύκολη η κατάσταση…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ενοχλημένος ο Κασσελάκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Κασσελάκης – Tyler : Ο Μπέος αφορμή για τον «χωρισμό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.