ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αμφισβητείται η ικανότητα του να αξιολογήσει την σημασία των εμβολιασμών, λέει η κυβέρνηση

Tην ικανότητα που έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς να αξιολογήσει την σημασία των εμβολιασμών αμφισβητεί η Ελληνική Κυβέρνηση μέσω του εκπροσώπου της, κ. Γιάννη Οικονόμου.
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αμφισβητείται η ικανότητα του να αξιολογήσει την σημασία των εμβολιασμών, λέει η κυβέρνηση

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αναστάτωση φαίνεται πως προκάλεσε στην Ελληνική Κυβέρνηση η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αν αυτό δεν γίνει υποχρεωτικό, καθώς μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Γιάννη Οικονόμου, αμφισβητείται η ικανότητά του κορυφαίου Έλληνα αθλητή του τένις, να αξιολογήσει την σημασία των εμβολιασμών.

Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Τσιτσιπάς, δεδομένου ότι ο αθλητής είχε επιλεγεί από την κυβέρνηση για να συμμετάσχει στην καμπάνια ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας, ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σπουδαίος αθλητής. Δεν αμφισβητείται η αθλητική του επάρκεια. Αμφισβητείται ωστόσο η ικανότητά του να αξιολογήσει την σημασία των εμβολιασμών, καθώς δεν έχει την επιστημονική γνώση για κάτι τέτοιο. Καλό θα ήταν όλοι να είναι διπλά προσεκτικοί όταν τοποθετούνται και οι πολίτες να εμπιστεύονται όσους πραγματικά έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς – Εμβόλιο: Θα προτιμούσατε να κάνει… κωλοτούμπα;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε αυτά που σκέφτονται οι νέοι της ηλικίας του – Γι’ αυτό ενόχλησε

Απόστολος Γκλέτσος: «Μου καυτηρίασαν την καρδιά ενώ ήμουν ξύπνιος»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τσιτσιπάς: Αμφισβητείται η ικανότητα του να αξιολογήσει την σημασία των εμβολιασμών, λέει η κυβέρνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.