ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλιος Πέτσας: «Θα επεκταθεί το μέτρο στήριξης μέχρι μέσα Ιουνίου» (vid)

Καλεσμένος σε εκπομπή του Open TV βρέθηκε ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας για τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν φυσικά τον κορονοϊό στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης που έρχεται, τονίζοντας πως αυτό θα επεκταθεί μέχρι και τα μέσα Ιουνίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέτρα για τον κορονοϊό:...
Στέλιος Πέτσας: «Θα επεκταθεί το μέτρο στήριξης μέχρι μέσα Ιουνίου» (vid)

Καλεσμένος σε εκπομπή του Open TV βρέθηκε ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας για τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν φυσικά τον κορονοϊό στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης που έρχεται, τονίζοντας πως αυτό θα επεκταθεί μέχρι και τα μέσα Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέτρα για τον κορονοϊό: Μέχρι τις 27 Απριλίου κλειστές επιχειρήσεις και καταστήματα

Ακόμα δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στο περιστατικό,  με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο λιμάνι της Αίγινας, ενώ αναφέρθηκε και στον καταυλισμό των Ρομά και το σχέδιο της κυβέρνησης για αυτόν.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέλιος Πέτσας: «Θα επεκταθεί το μέτρο στήριξης μέχρι μέσα Ιουνίου» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.