ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στέλιος Ρόκκος: «Έκρηξη» για το lockdown στη Θεσσαλονίκη – «Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες»

Έξαλλος με το μίνι lockdown στη Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Ρόκκος. «Έχουμε χωριστεί σε δυο ομάδες – Ζούμε μια κατάσταση τραγική».
Στέλιος Ρόκκος: «Έκρηξη» για το lockdown στη Θεσσαλονίκη – «Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες»

Ο Στέλιος Ρόκκος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το mini lockdown στη Θεσσαλονίκη και τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης. « Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Έξαλλός είναι ο γνωστός τραγουδιστής, αναφορικά με το νυχτερινό lockdown που επιβλήθηκε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος εξέφρασε ανοιχτά τις ανησυχίες του για τους επαγγελματίες του χώρου του, αλλά και για το διαχωρισμό ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη.

Ο Στέλιος Ρόκκος είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις μαζί με την Πάολα σε μαγαζί στη συμπρωτεύουσα. Όμως, τα νέα μέτρα έβαλαν «φρένο» στους ανθρώπους που εργάζονται τη νύχτα και στους πολίτες που επιζητούν στιγμές χαλάρωσης από τη καθημερινότητα.

«Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι γι’ αυτά. Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες. Ζούμε μία κατάσταση πολύ τραγική», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του ο γνωστός τραγουδιστής.

«Για να ξαναβρούμε την κανονικότητά μας και να κάνουμε τη δουλειά μας, ο κλάδος μας πάει στον πάτο τελείως. Έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες, στο μαγαζί έρχονται μόνο εμβολιασμένοι, προσπαθούμε να επιβιώσουμε», τόνισε εμφανώς απογοητευμένος από τα νέα μέτρα.

«Μόνο στο μαγαζί που ξεκινήσαμε μετράμε 100 άτομα. Τί θα πεις στο γκαρσόνι που πρέπει να δουλέψει δύο χρόνια; Κανένα νοσοκομείο δε μπορεί να κάνει; Επειδή γεμίζουν οι λιγοστές κλινικές, κλείνει ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα; Ο κόσμος είναι έξαλλος», είπε μεταξύ άλλων, αναφορικά με τον χώρο εργασίας του.

Να σημειωθεί πως η σύντροφός του, Λελέ Γκόφα, με story της στο instagram είχε ξεσπάσει για τα μέτρα περιορισμού που ισχύουν από 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Εμένα που με βάλατε να εμβολιαστώ, που αναγκαστήκαμε να χωριστούμε σε ομάδες, που αναγκάσατε τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν χώρους covid free με τη ψευδή θεωρία πως υπάρχει ασφάλεια και μπορούμε να δουλέψουμε… Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: Γιατί lockdown;», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέλιος Ρόκκος: «Έκρηξη» για το lockdown στη Θεσσαλονίκη – «Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.