ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κρήτη σήμερα το πριγκιπικό ζεύγος

Θα επισκεφτούν την Κνωσό
Στην Κρήτη σήμερα το πριγκιπικό ζεύγος

Με την Κρήτη θα ολοκληρωθεί η επίσκεψη του πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου και της Δούκισσας της Κορνουάλης ,Καμίλα στη χώρα μας.

Όπως έχει ανακοινωθεί το πριγκιπικό ζεύγος θα ακολουθούν και 7 συνολικά τηλεοπτικά δίκτυα της Μεγάλης Βρετανίας.

Φτάνοντας στην Κρήτη, Κάρολος και Καμίλα, θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο στην Κνωσό ενώ θα συναντηθούν με τη γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού κα Βλαζάκη.

Εν συνεχεία ο πρίγκιπας Κάρολος θα συναντηθεί με μέλη της Βρετανικής Σχολής στη «Βίλλα Αριάδνη».

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πριγκιπικού ζεύγους:

• Στις 14:25 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην «Αναπτυξιακή Εταιρεία Ηρακλείου», όπου και θα ενημερωθεί για τις δράσεις της.Η Καμίλα θα ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει το Οινοποιείο Λυραράκη, περιήγηση στη Βίλα Αριάδνη και τις εγκαταστάσεις της Βρετανικής Αρχαιολογικής Σχολής.

• Στις 15:15 ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν κοινότητα προσφύγων (Παλαιό Σχολείο Κοινότητας).

• Η επίσκεψη στην Κρήτη του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης θα ολοκληρωθεί με μετάβαση στις Αρχάνες (Πλατεία Αγοράς, Πλατεία Εκκλησίας) για παρακολούθηση τοπικών πολιτιστικών εκδηλώσεων

• Στις 16:20 αναμένεται η αναχώρησή τους από το Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» με ειδική πτήση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Κρήτη σήμερα το πριγκιπικό ζεύγος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.