ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 5 Σεπτεμβρίου απολαμβάνουμε το δικό μας καλοκαίρι μαζί με τη Λουξ και τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα

Ο Αντώνης Ρέμος και η Λουξ υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα!
Στις 5 Σεπτεμβρίου απολαμβάνουμε το δικό μας καλοκαίρι μαζί με τη Λουξ και τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα

Το Κατράκειο Θέατρο της Αθήνας υποδέχεται στις 5 Σεπτεμβρίου τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος σε μία ξεχωριστή συνεργασία με τη Λουξ, αναμένεται να μας γεμίσει ήχους και θετική ενέργεια στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία της αθηναϊκής μουσικής σκηνής.

Η εταιρεία θα είναι παρούσα στην πιο must συναυλία του ελληνικού καλοκαιριού.

Ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών και τη μοναδική ερμηνεία του αλλά και η Λουξ με την απαράμιλλη γεύση των αναψυκτικών της, υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα!

Η Λουξ και ο Αντώνης Ρέμος αναμένεται να υποδεχτούν στο κατάμεστο Κατράκειο μικρούς και μεγάλους που θα σιγοτραγουδήσουν πολυαγαπημένες επιτυχίες του γνωστού καλλιτέχνη, ενώ special guest θα είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η συναυλία της Αθήνας αποτελεί την επιτυχημένη συνέχεια της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, για 8 η χρονιά, παρέα με τη δικιά μας Λουξ.

Οι επόμενες στάσεις των συναυλιών του Αντώνη Ρέμου θα είναι στη Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Λάρισα στις 8 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο AEL FC ARENA και στην Πάτρα στις 14 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο της Παναχαϊκής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στις 5 Σεπτεμβρίου απολαμβάνουμε το δικό μας καλοκαίρι μαζί με τη Λουξ και τον Αντώνη Ρέμο στην Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.