ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο ακέραιο το δώρο Πάσχα με απόφαση πρωθυπουργού (vid)

Όπως δήλωσε ο Υπουργός οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στο σύνολό του στους εργαζομένους.
Στο ακέραιο το δώρο Πάσχα με απόφαση πρωθυπουργού (vid)

Δώρο Πάσχα: Καθησυχαστικός όσον αφορά την καταβολή του παρουσιάστηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας στις δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας (30/3) που έγιναν στο πλαίσιο των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για τη στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.

«Το δώρο Πάσχα θα δοθεί στο σύνολό του από όλες τις επιχειρήσεις σε όλους τους εργαζόμενους. Οσες δεν καλύπτονται από τα μέτρα πρέπει να το πληρώσουν πριν το Πάσχα. Οσοι εργαζόμενοι μπαίνουν σε αναστολή εργασιακής σχέσης θα πάρουν το δώρο για το συγκεκριμένο διάστημα από τον κρατικό προϋπολογισμό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊκούρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέτρα: Στήριξη σε 1,7 εκατ. μισθωτούς, 800.000 επιχειρήσεις και 700.000 ελεύθερους επαγγελματίες (vids)

Συγκεκριμένα το δώρο Πάσχα για τις επιχειρήσεις που είναι σε αναστολή θα δοθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ η έκτακτη ενίσχυση μέχρι τις 10 Απριλίου.

Με απόφαση του πρωθυπουργού το τμήμα του δώρου που δεν θα καταβληθεί από τους εργοδότες (για το διάστημα που δεν εργάστηκαν) θα καταβληθεί στο ακέραιο από τον κρατικό προϋπολογισμό.

«Διασφαλισμένη η καταβολή του δώρου Πάσχα για όλους», είπε από την πλευρά του και ο Γιάννης Βρούτσης, Υπουργός Εργασίας ο οποίος σε δηλώσεις του εξήγησε τι ισχύει αναλυτικότερα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο ακέραιο το δώρο Πάσχα με απόφαση πρωθυπουργού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.