ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Ευρωκοινοβούλιο την Τρίτη η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Αναμένεται να συζητηθούν οι κινήσεις προκειμένου να απελευθερωθούν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί
Στο Ευρωκοινοβούλιο την Τρίτη η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, αναμένεται να συζητηθεί την Τρίτη, η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατούνται στην Αδριανούπολη σε φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Να σημειωθεί πως το θέμα φτάνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έπειτα από κοινή πρόταση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και της Αριστεράς, να συζητηθούν οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου στην Τουρκία.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο θα συζητηθούν αναλυτικά, όλα όσα πρέπει να γίνουν για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ενώ να σημειωθεί πως την Πέμπτη 19 Απριλίου θα ακολουθήσει και ψήφισμα για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να απελευθερωθούν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο Ευρωκοινοβούλιο την Τρίτη η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.