ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε για ένα πρόβλημα υγείας που θα τον οδηγήσει σε νοσηλεία στο νοσοκομείο για τις επόμενες μέρες.
Στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος

Με ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος γνωστοποίησε την εισαγωγή του για νοσηλεία στο νοσοκομείου του Βόλου. Πάντως ο Δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου ξεκαθάρισε ότι η περίπτωσή του δεν αφορά σε καμία περίπτωση τον κορονοϊό.

Αναλυτικά ανάρτηση που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος

Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν.

Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορωνοϊό, που βγήκαν αρνητικά.

Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας.

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Wednesday, October 21, 2020

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο νοσοκομείο ο Αχιλλέας Μπέος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.