ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο σκαμνί ο Σουδανός που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου

Ο 29χρονος Σουδανός εργάτης γης στα Φιλιατρά, που μηνύθηκε από γονείς ανήλικου κοριτσιού ότι αποπειράθηκε να το αρπάξει στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να απολογηθεί σήμερα. Όπως ισχυρίζεται η μητέρα του τρεισήμισι ετών κοριτσιού, έπαιζε με άλλα παιδάκια όταν αντιλήφθηκε ότι ο Σουδανός το είχε πλησιάσει κι αποπειράθηκε να το αρπάξει...
Στο σκαμνί ο Σουδανός που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου

Ο 29χρονος Σουδανός εργάτης γης στα Φιλιατρά, που μηνύθηκε από γονείς ανήλικου κοριτσιού ότι αποπειράθηκε να το αρπάξει στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

Όπως ισχυρίζεται η μητέρα του τρεισήμισι ετών κοριτσιού, έπαιζε με άλλα παιδάκια όταν αντιλήφθηκε ότι ο Σουδανός το είχε πλησιάσει κι αποπειράθηκε να το αρπάξει από τον ώμο, ενώ η ίδια επενέβη αστραπιαία. Άμεσα ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας, ενώ ενημερώθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Αρνείται να φάει η δράστιδα – 4 μέρες άυπνη (vids)

Οι γονείς με το κοριτσάκι μετέβησαν στο Α.Τ. Τριφυλίας, όπου υπέβαλαν μήνυση για αρπαγή ανηλίκου στον αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε, διαθέτει έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα και εργάζεται στα Φιλιατρά.

Ο ίδιος αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι αποπειράθηκε να αρπάξει το κορίτσι. Το Σάββατο οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται, καθώς φαίνεται να έχει πολλά «κενά» σημεία, ενώ άγνωστο είναι εάν μόνο ο ισχυρισμός της μητέρας μπορεί να θεωρηθεί ως αδιάσειστο στοιχείο για να σταθεί τόσο σοβαρό κατηγορητήριο.

Πηγή: tharrosnews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο σκαμνί ο Σουδανός που κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.