ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Στρασβούργο ο Αλέξης Τσίπρας

Θα παρουσιάσει τις προτάσεις του για το μέλλον της Ευρώπης
Στο Στρασβούργο ο Αλέξης Τσίπρας

Στο Στρασβούργο και την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί, ο πρωθυπουργός, παρουσία και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναμένεται να παρουσιάσει τις δικές του προτάσεις για το μέλλον και την εξελιξη της Ευρώπης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται ήδη από τη Δευτέρα 10/09 στο Στρασβούργο, ενώ έδωσε και το παρών σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι.

Σύμφωνα με την ατζέντα της ημέρας, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνουν δηλώσεις στο Τύπο στις 13:45 (ώρα Ελλάδας).

Εν συνεχεία, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον  Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, τον ηγέτη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλιστών Ούντο Μπούλμαν, την επικεφαλής της ομάδας της Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ και αλλά στελέχη του Ε.Κ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο Στρασβούργο ο Αλέξης Τσίπρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.