ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «τραπέζι» τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας – Τι σκέφτονται στο Υπ. Μεταφορών

Συζητήσεις για διόδια στο κέντρο της Αθήνας αποκάλυψε ο Κώστας Καραμανλής.
Στο «τραπέζι» τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας – Τι σκέφτονται στο Υπ. Μεταφορών

Για το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν διόδια στο κέντρο της Αθήνας μίλησε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

Όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ 100,3, σε ισχύ θα τεθεί κανονικά από τις 25/10 ο δακτύλιος και ξεκαθάρισε ότι θα κινούνται ελεύθερα τα υβριδικά και euro 6 οχήματα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός θα μειωθούν κατά 50% οι άδειες, που είχαν δοθεί μέχρι τώρα για ελεύθερη μετακίνηση στον δακτύλιο.

Σχετικά με την κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είπε πως όλα είναι σε ένα στάδιο προσαρμογής, επισήμανε πως γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά για να αυξηθούν τα λεωφορεία και προανήγγειλε πως σταδιακά θα διευρυνθούν τα όρια του μικρού δακτυλίου.

Σε ερώτηση για το εάν θα τοποθετηθούν διόδια για την είσοδο στο κέντρο της πρωτεύουσας, τόνισε πως το θέμα βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων και οι αποφάσεις θα παρθούν στη συνέχεια.

Επίσης, έκανε σαφές πως θα παρθούν σταδιακά και άλλα πρόσθετα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αθήνα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο «τραπέζι» τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας – Τι σκέφτονται στο Υπ. Μεταφορών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.