ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατιωτική θητεία: Ποια σενάρια εξετάζει η Κυβέρνηση – Διάρκεια θητείας με… επιλογή; (vid)

Στρατιωτική θητεία: Αρκετές είναι οι εισηγήσεις που πέφτουν στο… τραπέζι αναφορικά με την αύξηση της θητείας στον στρατό ξηράς. Ποια δεδομένα εξετάζονται… Η Κυβέρνηση είναι κοντά στο να επικυρώσει την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στον στρατό ξηράς, από τους εννέα στους 12 μήνες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλες Δυνάμεις: 15.000 προσλήψεις-Τι θα γίνει με τις Στρατιωτικές Σχολές...
Στρατιωτική θητεία: Ποια σενάρια εξετάζει η Κυβέρνηση – Διάρκεια θητείας με… επιλογή; (vid)

Στρατιωτική θητεία: Αρκετές είναι οι εισηγήσεις που πέφτουν στο… τραπέζι αναφορικά με την αύξηση της θητείας στον στρατό ξηράς. Ποια δεδομένα εξετάζονται…

Η Κυβέρνηση είναι κοντά στο να επικυρώσει την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στον στρατό ξηράς, από τους εννέα στους 12 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλες Δυνάμεις: 15.000 προσλήψεις-Τι θα γίνει με τις Στρατιωτικές Σχολές

Ωστόσο, όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, υπάρχει εισήγηση αυτό να ισχύει μόνο σε όσους υπηρετούν στην ενδοχώρα. Όσοι δηλαδή υπηρετούν σε νησιά ή στον Έβρο, τότε θα συνεχίσουν κανονικά στους εννέα μήνες.

Όπως σημειώνεται, το συγκεκριμένο μοντέλο θα αυξήσει κατά 15% την επάνδρωση στα σύνορα, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Αναφορικά για τη στράτευση στα 18, φαίνεται δύσκολο και ένα τέτοιο σενάριο δεν προκρίνεται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στρατιωτική θητεία: Ποια σενάρια εξετάζει η Κυβέρνηση – Διάρκεια θητείας με… επιλογή; (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.