ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατιωτική θητεία: Ποιες αλλαγές έρχονται (vid)

Αλλαγές στην στρατιωτική θητεία έχει συμπεριλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή. Εμβληματικές θεωρούνται οι παρεμβάσεις που αφορούν στην επέκταση του ευεργετικού μέτρου για τη μειωμένη θητεία για όλα τα μέλη των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Όπως επίσης και η πριμοδότηση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές των παιδιών οικογενειών...
Στρατιωτική θητεία: Ποιες αλλαγές έρχονται (vid)

Αλλαγές στην στρατιωτική θητεία έχει συμπεριλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή.

Εμβληματικές θεωρούνται οι παρεμβάσεις που αφορούν στην επέκταση του ευεργετικού μέτρου για τη μειωμένη θητεία για όλα τα μέλη των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.

Όπως επίσης και η πριμοδότηση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές των παιδιών οικογενειών από την ανατολική Αττική και περιοχές της Αττικής ευρύτερα, που επλήγησαν από τις πυρκαγιές το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στρατιωτική θητεία: Ποιες αλλαγές έρχονται (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.