ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατιωτική θητεία – Το νέο σχέδιο: Αύξηση της διάρκειας – Υποχρεωτικά στα «18»!

Αυτό είναι το σχέδιο και οι εισηγήσεις για την στρατιωτική θητεία
Στρατιωτική θητεία – Το νέο σχέδιο: Αύξηση της διάρκειας – Υποχρεωτικά στα «18»!

Τι αποκάλυψε το Mega.

Άμεση αύξηση της διάρκειας στη στρατιωτική θητεία στους 12 μήνες και υποχρεωτική στράτευση στα 18 ζητά σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία.

Ο πρώτο γύρος της ενημέρωσης από τον Υπουργό Άμυνας της διαρκούς επιτροπής εξωτερικών και άμυας της βουλής έλαβε χώρα σήμερα το πρωί.

Συζητήθηκε η δομή των ενόπλων δυνάμεων και συγκεκριμένα επικεντρώθηκαν στο τι εξοπλιστικά χρειάζονται οι ένοπλες δυνάμεις τα επόμενα 15 χρόνια.

Αυτό που δεν συζητήθηκε αν και υπάρχουν πολλές εισηγήσεις από στρατιωτικούς κύκλους, είναι η αύξηση της θητείας στους 12 μήνες και η υποχρεωτική στράτευση στα 18 κάτι που είναι άμεσα απαιτητό από το στράτευμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το σύνολο των στρατιωτικών της χώρας εισηγείται να υπάρξει αύξηση της στρατιωτικής θητείας και υποχρεωτική στράτευση στα 18.

ΠΗΓΗ: megatv.gr

 

Mάλι: Η Τουρκία ετοιμάζει ισλαμική κυβέρνηση – Το πατάει ο Μακρόν

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στρατιωτική θητεία – Το νέο σχέδιο: Αύξηση της διάρκειας – Υποχρεωτικά στα «18»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.