ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατός: Τα όπλα που μάχονται να αντικαταστήσουν το G3 – Ποιο είναι καλύτερο; (vid)

AK47 vs HK 416 vs HK G3, ποιο είναι άραγε το καλύτερο τυφέκιο εφόδου; Τέσσερις εταιρίες συνεχίζουν στο διαγωνισμό που έχει κάνει η ΓΔΑΕΕ για την επόμενη φάση. Την αποδοχή των αιτήσεων συμμετοχής των υποψήφιων εταιρειών IWI “ISRAEL WEAPON INDUSTRIES”, “STEEL CORE DESIGNS”, BARRETT FIREARMS MFG” και “SAKO” στο διαγωνισμό έχει κάνει η ΓΔΑΕΕ για...
Στρατός: Τα όπλα που μάχονται να αντικαταστήσουν το G3 – Ποιο είναι καλύτερο; (vid)

AK47 vs HK 416 vs HK G3, ποιο είναι άραγε το καλύτερο τυφέκιο εφόδου; Τέσσερις εταιρίες συνεχίζουν στο διαγωνισμό που έχει κάνει η ΓΔΑΕΕ για την επόμενη φάση.

Την αποδοχή των αιτήσεων συμμετοχής των υποψήφιων εταιρειών IWI “ISRAEL WEAPON INDUSTRIES”, “STEEL CORE DESIGNS”, BARRETT FIREARMS MFG” και “SAKO” στο διαγωνισμό έχει κάνει η ΓΔΑΕΕ για την επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Προκαλεί Ελλάδα και Κύπρο ο Τσαβούσογλου

Θυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός αφορά την προμήθεια Τυφεκίου Ελεύθερου Σκοπευτή με 7ετή FoS, συνολικού προϋπολογισμού 6.124.360,00 €.

Ο διαγωνισμός αφορά την προμήθεια 119 τυφεκίων και 473.025 φυσιγγίων ειδικής ακριβείας (match) διαμετρήματος 0,338 Lapua Magnum με τις ειδικότερες απαιτήσεις να αναφέρονται στα παραρτήματα του διαγωνισμού.

AK47 vs HK 416 vs HK G3. Άραγε ποιο είναι το καλύτερο τυφέκιο εφόδου; Το βίντεο μας δείχνει βολές και χρόνους για να αποκαλυφθεί ο νικητής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στρατός: Τα όπλα που μάχονται να αντικαταστήσουν το G3 – Ποιο είναι καλύτερο; (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.