ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Survivor: Η οργισμένη ανάρτηση της Μαριαλένας για το έγκλημα στη Φολέγανδρο

Με μία οργισμένη ανάρτηση, η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα, σχολίασε τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.
Survivor: Η οργισμένη ανάρτηση της Μαριαλένας για το έγκλημα στη Φολέγανδρο

Με μία οργισμένη ανάρτηση, η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα, σχολίασε τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Σοκ σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, με την πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα, να κάνει οργισμένη δημοσίευση στα Social Media.

Ο 30χρονος σύντροφος της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς, την έριξε από βραχώδη πλαγιά 30 μέτρων ενώ άλλα τόσα χρειάζονταν για να πέσουν στην θάλασσα. Η Γαρυφαλιά βγήκε αμέσως από το αυτοκίνητο και δράστης όπως ο ίδιος ομολόγησε, την έριξε στην θάλασσα. Η άτυχη κοπέλα χτύπησε στα βράχια και κατέληξε στην θάλασσα. Αυτά υποστήριξε ο δολοφόνος που συνελήφθη από την αστυνομία. Ο 30χρονος έχει υποστηρίξει ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος, φτάνοντας να ισχυριστεί ότι η αρχική ένταση δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι πήραν το λάθος δρόμο εξερευνώντας το νησί της Φολεγάνδρου.

Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε εξοργισμένη ανάρτηση, ενώ ακολούθησε η Μαριαλένα.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έγραψε χαρακτηριστικά: «Άκου μάγκα. Όποιος και αν είσαι γιατί δεν με νοιάζει ποιος είσαι. Μία την έχω! Μονάκριβη! Αύριο, μεθαύριο θα είναι μαζί σου. Εύχομαι να είναι δική σου και να είσαι δικός της. Για όσο θέλει η ζωή! Αν όμως κάποια στιγμή δεν σου κάνει ή δεν της κάνεις, αν δείτε ότι χάθηκε η μαγεία, ο έρωτας και η αγάπη… το μόνο που είναι αποδεκτό είναι ένα ευχαριστώ, αντίο και καλή τύχη, με ό,τι και αν επιλέξει ο καθένας σας. Οτιδήποτε άλλο, όχι απλά δεν είναι αποδεκτό, αλλά έχει και συνέπειες! Τις δικές μου!! Και πιστεψέ με θα εύχεσαι να σε είχαν συλλάβει και να πήγαινες φυλακή και όχι να σε έβρισκα εγώ πρώτος στη Φολέγανδρο! Καμία συγγνώμη, κανένα κλαψούρισμα και καμία κακιά ώρα δεν θα είναι ικανά να σε σώσουν από τη δικιά μου κακή σου την ώρα! Υπογραφή: Ένας πατέρας!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

UEFA Europa Conference League: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης «βλέπουν» ομίλους!

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο ανεπανάληπτος «Πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού

Survivor: Η Μαριαλένα ανεβάζει βίντεο από το σπίτι της και κάνει θραύση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Η οργισμένη ανάρτηση της Μαριαλένας για το έγκλημα στη Φολέγανδρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!