Η πασίγνωστη ηθοποιός έστειλε ένα συγκινητικό και παράλληλα, δυναμικό μήνυμα στους Έλληνες, από τις Κάννες, όπου συμμετέχει στο γνωστό φεστιβάλ. «Ελληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τυράννους», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, η δύο φορές βραβευμένη με όσκαρ καλλιτέχνις, αναφερόμενη στην οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω μνημονίου, ενώ ουσιαστικά παρομοίασε με «τύρανους»...

Η πασίγνωστη ηθοποιός έστειλε ένα συγκινητικό και παράλληλα, δυναμικό μήνυμα στους Έλληνες, από τις Κάννες, όπου συμμετέχει στο γνωστό φεστιβάλ.

«Ελληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τυράννους», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, η δύο φορές βραβευμένη με όσκαρ καλλιτέχνις, αναφερόμενη στην οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω μνημονίου, ενώ ουσιαστικά παρομοίασε με «τύρανους» τους δανειστές.

«Μείνετε δυνατές τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, σε κάθε μέρος του κόσμου αλλά στην Ελλάδα δεν είναι εύκολα. Μείνετε δυνατές και αντισταθείτε στους τύρανους. Μείνετε ενωμένοι και οργανωθείτε. Έχετε ήδη πετύχει πολλά επειδή μένετε ενωμένοι και λέγοντας αυτό… σε εκείνες τις τράπεζες και σε όλους εκείνους με τα χρήματα που σας λένε ότι πρέπει να υποστείτε στερήσεις για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Θα καλυτερέψουν γι’ αυτούς αλλά όχι για τον μέσο πολίτη. Επομένως, παλέψτε! Παλέψτε!», τόνισε η Τζέιν Φόντα κάνοντας μάλιστα και μια… χαρακτηριστική χειρονομία, μπροστά στον φακό.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=OHXKLoEbQH0