ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η Τζέιν Φόντα: «Έλληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τυράννους» (vid)

Η πασίγνωστη ηθοποιός έστειλε ένα συγκινητικό και παράλληλα, δυναμικό μήνυμα στους Έλληνες, από τις Κάννες, όπου συμμετέχει στο γνωστό φεστιβάλ. «Ελληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τυράννους», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, η δύο φορές βραβευμένη με όσκαρ καλλιτέχνις, αναφερόμενη στην οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω μνημονίου, ενώ ουσιαστικά παρομοίασε με «τύρανους»...
Συγκλονίζει η Τζέιν Φόντα: «Έλληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τυράννους» (vid)

Η πασίγνωστη ηθοποιός έστειλε ένα συγκινητικό και παράλληλα, δυναμικό μήνυμα στους Έλληνες, από τις Κάννες, όπου συμμετέχει στο γνωστό φεστιβάλ.

«Ελληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τυράννους», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, η δύο φορές βραβευμένη με όσκαρ καλλιτέχνις, αναφερόμενη στην οικονομική κατάσταση της χώρας λόγω μνημονίου, ενώ ουσιαστικά παρομοίασε με «τύρανους» τους δανειστές.

«Μείνετε δυνατές τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, σε κάθε μέρος του κόσμου αλλά στην Ελλάδα δεν είναι εύκολα. Μείνετε δυνατές και αντισταθείτε στους τύρανους. Μείνετε ενωμένοι και οργανωθείτε. Έχετε ήδη πετύχει πολλά επειδή μένετε ενωμένοι και λέγοντας αυτό… σε εκείνες τις τράπεζες και σε όλους εκείνους με τα χρήματα που σας λένε ότι πρέπει να υποστείτε στερήσεις για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Θα καλυτερέψουν γι’ αυτούς αλλά όχι για τον μέσο πολίτη. Επομένως, παλέψτε! Παλέψτε!», τόνισε η Τζέιν Φόντα κάνοντας μάλιστα και μια… χαρακτηριστική χειρονομία, μπροστά στον φακό.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=OHXKLoEbQH0

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονίζει η Τζέιν Φόντα: «Έλληνες μείνετε ενωμένοι και αντισταθείτε στους τυράννους» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.