ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 7χρονης στη Ρόδο

Πώς αποκαλύφθηκε το αρρωστημένο σχέδιό 52χρονου - Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες
Συγκλονίζει νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 7χρονης στη Ρόδο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 52χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 7χρονης στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 7χρονου κοριτσιούέναντι αμοιβής και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, παραπέμπεται με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας 52χρονος, υπήκοος Αλβανίας, σύμφωνα με την dimokratiki.gr.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2018. Η 7χρονη έπαιζε στο προαύλιο πολυκατοικίας. Ο 52χρονος, ο οποίος μένει στην ίδια πολυκατοικία, την προσκάλεσε να πάει σπίτι του για να της δώσει ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά. Η ανήλικη, που γνώριζε τον κατηγορούμενο, τον ακολούθησε στο σπίτι του. Στη συνέχεια την οδήγησε στο μπάνιο, έκλεισε την πόρτα και ασέλγησε σε βάρος της, παρά τις αντιρρήσεις του κοριτσιού ενώ στάθηκε μπροστά από την πόρτα για να μην μπορεί το κορίτσι να διαφύγει.

Λίγες μέρες αργότερα την ξανακάλεσε στο σπίτι του αλλά εκείνη αρνήθηκε να πάει.

Η 7χρονη εκμυστηρεύτηκε τα όσα δραματικά έζησε στην 21χρονη αδελφή της και στη συνέχεια στους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Ο κατηγορούμενος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ο πατέρας της 7χρονης ζήτησε την απομάκρυνση του κατηγορούμενου από την πολυκατοικία ενώ ανέφερε ότι καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο κατηγορούμενος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας μάλιστα ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι υποκρύπτει η καταγγελία που έγινε εις βάρος του. Απολογούμενος επεσήμανε ότι είναι και ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών και ότι στα 22 έτη που βρίσκεται στην χώρα μας δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές και δικαστικές αρχές.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται τονίζοντας ότι έχει υποβάλει έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος της οικογένειας της ανήλικης για να προασπίσει την τιμή και την υπόληψή του.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Έγκλημα στη Ρόδο: Έψαχναν άλλοθι – Νέες αποκαλύψεις από μάρτυρα κλειδί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονίζει νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 7χρονης στη Ρόδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.