ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζουν τα ευρήματα για το κατακρεουργημένο ζευγάρι

Στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού που δολοφονήθηκε άγρια στρέφονται οι έρευνες. Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Κύπρος της λεπτομέρειες γύρω από την άγρια δολοφονία του 60χρονου καθήγητη Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνα Σεργίου, η οποία ήταν τραπεζικός υπάλληλος. Το ζευγάρι βρέθηκε άγρια δολοφονημένο με δεκάδες μαχαιριές στο σπίτι του στον Στρόβολο της Κύπρου. Σύμφωνα...
Συγκλονίζουν τα ευρήματα για το κατακρεουργημένο ζευγάρι

Στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού που δολοφονήθηκε άγρια στρέφονται οι έρευνες.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Κύπρος της λεπτομέρειες γύρω από την άγρια δολοφονία του 60χρονου καθήγητη Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνα Σεργίου, η οποία ήταν τραπεζικός υπάλληλος.

Το ζευγάρι βρέθηκε άγρια δολοφονημένο με δεκάδες μαχαιριές στο σπίτι του στον Στρόβολο της Κύπρου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19/4, οι δύο δολοφονημένοι έφεραν δεκάδες μαχαιριές, κάτι που υποδουλώνει έγκλημα μίσους και όχι ληστεία μετά φόνου.

Συγκεκριμένα ο άτυχος καθηγητής έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό έως τα πόδια, ανάμεσα τους σε διάφορα ζωτικά όργανα, ενώ η σύζυγος του είχε δεχτεί τουλάχιστον 10 μαχαιριές στο λαιμό και στον θώρακα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και συναδέλφων, το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό, δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα στον εργασιακό τους χώρο, ήταν αγαπημένοι μεταξύ τους και πρόσφατα ο 60χρονος πέρασε προβλήματα υγείας.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και στρέφει τις έρευνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόσφατα το ζευγάρι είχε ορίσει γενικό κληρονόμο, τον 15χρονο γιο τους τον οποίο είχαν υιοθετήσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονίζουν τα ευρήματα για το κατακρεουργημένο ζευγάρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.