ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία Κράτους- Εκκλησίας:Αντιδράσεις από τους Μητροπολίτες Σπάρτης και Μαντινείας (vid)

Έντονες οι αντιδράσεις Μητροπολιτών για τη συμφωνία Κράτους – Εκκλησίας
Συμφωνία Κράτους- Εκκλησίας:Αντιδράσεις από τους Μητροπολίτες Σπάρτης και Μαντινείας (vid)

Έντονες είναι οι αντιδράσεις τόσο του Μητροπολίτη Μαντινείας Αλέξανδρου αλλά και του Μητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιου για τη συμφωνία Κράτους – Εκκλησίας.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του AΝΤ1, o Μητροπολίτης Μαντινείας καταδικάζει την Ιερή Συμφωνία, ενώ αναφέρθηκε χαρακτηριστικά:

 «Ο μισθός των ιερέων και η περιουσία της εκκλησίας είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου, το βάθος είναι ποιο; Ο ευτελισμός της Εκκλησίας, να γίνει απλώς ένα σωματείο όπως είναι τα σωματεία όλα».

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μητρόπολης Μονεμβασιάς:

«Ότι θα έβγαιναν στην τηλεόραση για να πουν τετελεσμένα γεγονότα δεν το είχα φανταστεί. Έπεσα κυριολεκτικά από τα σύννεφα και χαρακτήρισα όλη την εκπομπή εκείνη ως πάρα πολύ βιαστική και αψυχολόγητη».

Δείτε το βίντεο:

Η Πηνελόπη σαρώνει τη χώρα – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμφωνία Κράτους- Εκκλησίας:Αντιδράσεις από τους Μητροπολίτες Σπάρτης και Μαντινείας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.