ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Αγανάκτηση για τα αιματηρά επεισόδια στη Γάζα

Ανακοίνωσε εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζοντας τα γεγονότα στη Γάζα
ΣΥΡΙΖΑ: Αγανάκτηση για τα αιματηρά επεισόδια στη Γάζα

Ανακοίνωση σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια στη Λωρίδα της Γάζας, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση που εξαπέλυσε ο στρατός του Ισραήλ εναντίον Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, με αποτέλεσμα 16 νεκρούς και 1640 τραυματίες μας γεμίζει με θλίψη και αγανάκτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και υπογραμμίζεται πως είναι: «απαραίτητη η διεθνής καταδίκη των βιαιοτήτων των ισραηλινών αρχών και η διεθνής παρέμβαση προκείμενου να σταματήσουν άμεσα οι επιθέσεις».

«Στηρίζουμε με αποφασιστικότητα την επίλυση του Παλαιστινιακού ζητήματος με τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στα σύνορα του 1967 και πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ» ανέφερε το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ενώ τόνισε πως:

 «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ειρήνη στην περιοχή της Μέσης Ανατολής πρέπει να αποτελέσει καθήκον για όλους τους λαούς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: Αγανάκτηση για τα αιματηρά επεισόδια στη Γάζα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.