ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Φρουζή: «Όπως αποδεικνύεται έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της Ν.Δ.»

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ
ΣΥΡΙΖΑ για Φρουζή: «Όπως αποδεικνύεται έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της Ν.Δ.»

Με αφορμή ένα δημοσίευμα που αφορούσε τις σχέσεις μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Κωνσταντίνου Φρουζή, ο ΣΥΡΙΖΑ με σχετική ανακοίνωσή του εξαπέλυσε επίθεση σχολιάζοντας τα όσα αναφέρονταν.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζεται πως:

«Ο Αντώνης Σαμαράς συνελήφθη ψευδόμενος ότι δεν γνώριζε τον Φρουζή της Νοβάρτις. Η εφημερίδα Ντοκουμέντο αποκαλύπτει σήμερα ότι όχι μόνο τον γνώριζε από το 2009, αλλά και μετά από επιστολή του Φρουζή, που ζητούσε τη στήριξή του, ως υπουργού Πολιτισμού τότε, έσπευσε να διαπράξει το ρουσφέτι που του ζητούσε και να αποχαρακτηρίσει ακίνητο που το ΚΑΣ είχε κηρύξει διατηρητέο», ενώ η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας:

«Τελικά, τον Φρουζή όλοι τώρα κάνουν ότι δεν τον ξέρουν, αλλά όπως αποδεικνύεται έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της Ν.Δ. Τα δείπνα στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα φιλικά μέηλ που αντάλλασσαν, τα ιδιόχειρα σημειώματα του Σαμαρά, οι επιστολές Γεωργιάδη, όπως και το ρουσφέτι που αποκαλύπτει το Ντοκουμέντο, συνθέτουν μια σκοτεινή εικόνα υπόγειων σχέσεων, αλληλοεξυπηρετήσεων, και διαπλοκής, στην οποία το κόμμα της ΝΔ είναι χωμένο μέχρι το λαιμό.Αυτό εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί με μια φωνή όλοι τους, τώρα που το σκάνδαλο Νοβάρτις αποκαλύπτεται, κάνουν λόγο για σκευωρία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ για Φρουζή: «Όπως αποδεικνύεται έλυνε κι έδενε στα σαλόνια της Ν.Δ.»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.