ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται και να σιωπά»

«Πρέπει να αντιληφθεί τις ευθύνες του και να σταματήσει να καλύπτει τη φασιστική βία», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται και να σιωπά»

Την επίθεση εναντίον ενός πολίτη στη Θεσσαλονίκη, καταδίκασε με σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα εξαπέλυσε και επίθεση κατά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέροντας, πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να σταματήσει καλύπτει τη φασιστική βία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η χτεσινή φασιστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και ο τραυματισμός πολίτη που πήγαινε σε εκδήλωση της εφημερίδας Εποχή από κοντάρι σημαίας, είναι άλλο ένα αποκρουστικό περιστατικό ακροδεξιάς βίας, που προσβάλλει τις δημοκρατικές αξίες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.Οι επιθέσεις αυτές τρέφονται από τον εθνικιστικό και διχαστικό λόγο που καλλιεργεί η αξιωματική αντιπολίτευση και νομιμοποιούνται πολιτικά από τη συνολική της στάση. Ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται και να σιωπά. Πρέπει να αντιληφθεί τις ευθύνες του και να σταματήσει να καλύπτει τη φασιστική βία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται και να σιωπά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.