×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τα χρόνια πολλά της ΠΑΕ και του ΑΣ Άρης στον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά


Αλέξανδρος Κωτάκης

Τα χρόνια πολλά της ΠΑΕ και του ΑΣ Άρης στον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά


Τα 58 του χρόνια έκλεισε την Τρίτη (28/7) ο Μαργαρίτης Σχοινάς και όπως είναι φυσικό η οικογένεια του Άρη δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί.

Κι καθώς ο κ. Σχοινάς εκτός από Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, είναι και φανατικός οπαδός του «Θεού του πολέμου».

«✍: Είναι Αρειανός και το έχει καμάρι! 💛🖤
Τα γενέθλιά του 🎂 έχει σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
👉 Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες και τον περιμένουμε ξανά στο Κλεάνθης Βικελίδης… 🤜🤛», ανέφερε στην ανάρτησή της η ΠΑΕ Άρης.

Από την πλευρά του ο ΑΣ Άρης σημείωσε στη δική του ανάρτηση: «Είναι τιμή για τον ΑΡΗ να έχει στην οικογένειά του ανθρώπους σαν τον Μαργαρίτη Σχοινά. Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής έχει σήμερα (Τρίτη 28/07) τα γενέθλιά του και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τού στέλνει τις πιο θερμές ευχές του, για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και συνέχεια στο άκρως επιτυχημένο έργο του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είναι τιμή για τον ΑΡΗ να έχει στην οικογένειά του ανθρώπους σαν τον Μαργαρίτη Σχοινά. Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής έχει σήμερα (Τρίτη 28/07) τα γενέθλιά του και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ τού στέλνει τις πιο θερμές ευχές του, για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και συνέχεια στο άκρως επιτυχημένο έργο του #ARISAC #ARIS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Σ ΑΡΗΣ – ARIS A.C. OFFICIAL (@aris_ac_official) στις

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ