ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έκαναν… γυαλιά – καρφιά: Συμπλοκή οπαδών με τραυματίες στη Θεσσαλονίκη!

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών ομάδων της Θεσσαλονίκης σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Τα έκαναν… γυαλιά – καρφιά: Συμπλοκή οπαδών με τραυματίες στη Θεσσαλονίκη!

Ένα ακόμη «άγριο» επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς ομάδων της Θεσσαλονίκης σημειώνεται τον τελευταίο καιρό.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Καλαμαριάς και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο!

Συγκεκριμένα στις 2:10 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/12) περίπου είκοσι άτομα που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ρόπαλα επιτέθηκαν σε ομάδα οπαδών που διασκέδαζε σε μπαρ, στη συμβολή των οδών Στ. Λυκούδη και Πολυβίου.

Εν συνεχεία οι δύο ομάδες ήρθαν στα χέρια, με τη συμπλοκή να είναι άγρια και να διαρκεί αρκετά λεπτά. Αποτέλεσμα ήταν  να τραυματιστούν αρκετά άτομα, δύο εκ των οποίων διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην Αστυνομία ότι κάποιοι από τους δράστες της επίθεσης κρατούσαν μαχαίρια.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές έξι υπόπτων, χωρίς, ωστόσο, να προκύψει κάτι επιβαρυντικό εναντίον τους.

Πηγή φωτογραφιών thestival.gr

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα έκαναν… γυαλιά – καρφιά: Συμπλοκή οπαδών με τραυματίες στη Θεσσαλονίκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.