ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έξι ελληνικά νησιά που θα έρθουν οι Βρετανοί το καλοκαίρι

Οι Βρετανοί ετοιμάζονται για να οργανώσουν τις διακοπές τους και όπως φαίνεται μεταξύ άλλων έξι νησιά θα βρίσκονται στους πιθανούς προορισμούς τους.
Τα έξι ελληνικά νησιά που θα έρθουν οι Βρετανοί το καλοκαίρι

Οι Βρετανοί ετοιμάζονται για να οργανώσουν τις διακοπές τους και όπως φαίνεται μεταξύ άλλων έξι νησιά θα βρίσκονται στους πιθανούς προορισμούς τους.

Οι Βρετανοί θα επιλέξουν και τους φετινούς ταξιδιωτικούς προορισμούς τους, μετά από την ανακοίνωση της πράσινης ταξιδιωτικής λίστας από τις αρχές τους. Δηλαδή ποιες χώρες είναι ασφαλείς για να μεταβούν χωρίς να χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα όταν επιστρέψουν.

Μεταξύ αυτών των προορισμών αναμένεται να είναι το Ισραήλ, η Πορτογαλία, τα ισπανικά και τα ελληνικά νησιά που τους κάνουν να ονειρεύονται παραλίες στις οποίες μπορούν να βρεθούν.

Από την χώρα μας τα νησιά που θα βρίσκονται στην λίστα αναμένεται να είναι η Κέρκυρα, η Κρήτη, η Κως, η Ρόδος, η Ζάκυνθος.

Ειδικά για αυτούς τα νησιά του Ιονίου και ιδιαίτερα η Ζάκυνθος είναι η νούμερο ένα αγορά. Σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, για αφίξεις που προσδιορίζονται στα τέλη Ιουνίου.

Η Ελλάδα ποντάρει πολλά στις αφίξεις των Βρετανών, που είναι η δεύτερη σημαντικότερη αγορά για τον εδώ τουρισμό. Το 2019 είχαν έρθει 3.5 εκ. επισκέπτες αφήνοντας 2.5 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ πέρσι με τον Κορονοϊό καταγράφηκαν 1 εκατομμύριο αφίξεις που ξόδεψαν 749 εκατομμύρια ευρώ.

Ο υπουργός τουρισμός, Χάρης Θεοχάρης δήλωσε σχετικά: «Η χώρα μας είναι από τις πλέον έτοιμες, το σύστημα μας, έχει αρχή, μέση και τέλος, είναι επαγγελματικό, ώριμο και ισορροπημένο μεταξύ ανοίγματος και ασφάλειας.

Βρέθηκε μάλιστα στην Γερμανία που του είπαν πως δεν θα υπάρχει καραντίνα όταν θα επιστρέφουν οι εκεί κάτοιοι από την χώρα μας, ενώ πλέον έχει επαφές στην Πολωνία. Πάντως οι περισσότεροι ταξιδιώτες θα αργήσουν να πάρουν τις αποφάσεις τους για τους προορισμούς τους.

Survivor: Τι είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για το παιχνίδι

Lockdown – Άρση μέτρων: Οι ημερομηνίες-«κλειδιά» για Πολιτισμό, παραλίες και σχολεία

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα έξι ελληνικά νησιά που θα έρθουν οι Βρετανοί το καλοκαίρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.