ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα φαρμακερά σχόλια του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολίασε με τον τρόπο του τις εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Τα φαρμακερά σχόλια του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Πολλά και καυστικά τα σχόλια του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, που αντιμετωπίζει κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης.

Κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν, αφού η σύζυγος του Μπουρδούμη είναι μια από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Φιλιππίδη.

Πρόκειται για την επίσης ηθοποιό Λένα Δροσάκη. Που όταν έγινε γνωστό και το όνομα της, ο Μπουρδούμης είχε παραχωρήσει αρκετές συνεντεύξεις.

Πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της με τον Φιλιππίδη να είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.

Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η απολογία του δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα. Για να κρίνουν πως πρέπει να προφυλακιστεί.

Μια εξέλιξη που έφερε σχολιασμό και στο twitter. Αλλά και διάφορες δηλώσεις από αρκετούς ηθοποιούς.

Με τον Μπουρδούμη επίσης να τοποθετείται στα social media, μέσω του προφίλ του. Επέλεξε ρητά σπουδαίων προσωπικοτήτων για να εκφραστεί. Δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά καθώς γνώριζε καιρό τώρα, από την γυναίκα του, την Λένα Δροσάκη.

Ωστόσο περίμενε να υπάρξουν εξελίξεις, όπως έγινε αρχικά με τις καταγγελίες που έγιναν. Και στη συνέχεια με τις ανακρίσεις.

«Καθώς φαίνεται η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ όλα τα μέρη ίση και όμοια».

«Τα άτομα υπακούουν στους δυνατούς αλλά σέβονται τους δίκαιους».

«Η δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκεια και την ανθρώπινη σκληρότητα» ήταν οι φράσεις που χρησιμοποίησε.

Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη είναι μια από αυτές που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στον καλλιτεχνικό κόσμο. Φυσικά και στην κοινή γνώμη. Γιατί δεν ήξερε κανείς τι συνέβαινε όταν έκλειναν τα φώτα. Με τις καταγγελίες να είναι πολλές και τις υποθέσεις να έχουν πάρει τον δρόμο τις δικαιοσύνης. Που θα αποφανθεί οριστικά για όλες αυτές.

Υποθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από την καταγγελία που είχε κάνει η Σοφία Μπεκατώρου, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου. Η συνέχεια ήταν καταιγιστική αφού ακολούθησαν κι άλλες γυναίκες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα φαρμακερά σχόλια του Αλέξανδρου Μπουρδούμη για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.