ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κινητά με τη μεγαλύτερη ακτινοβολία -Μήπως είναι το δικό σας;

Εδώ και χρόνια η κουβέντα που αφορά τα κινητά τηλέφωνα είναι η ακτινοβολία που εκπέμπουν. Και πόσο βλάπτει τον ανθρώπινο οργανισμό. Μήπως έχετε ένα στην κατοχή σας;
Τα κινητά με τη μεγαλύτερη ακτινοβολία -Μήπως είναι το δικό σας;

Είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωριζόμαστε σχεδόν ποτέ. Και ακόμη και όταν δεν μιλάμε, το κινητό τηλέφωνο βρίσκει τον τρόπο να μας απασχολεί.

Εδώ και χρόνια η κουβέντα που αφορά τα κινητά τηλέφωνα είναι η ακτινοβολία που εκπέμπουν. Και πόσο βλάπτει τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέφυρα Ribbon: Ο «εφιάλτης» των Τούρκων στον Έβρο (pics)

Ήδη την Τρίτη (23/6) μία γαλλική εταιρία υποχρεώθηκε να αποσύρει ένα μοντέλο της (LEAGOO S8) λόγω υψηλής ακτινοβολίας!

Ποια είναι όμως η ακτινοβολία άλλων μοντέλων; Ποια έχουν την υψηλότερη και ποια τη χαμηλότερη τιμή;

Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα emfadvice.com το smartphone που έρχεται πρώτο σε εκπομπή ακτινοβολίας είναι το One plus 7T του κινέζικου ομίλου με 1,4 watt, ενώ στη δεύτερη θέση είναι επίσης της εταιρείας One Plus, το κινητό τηλέφωνο One Plus 7t Pro με 1,394 watt.

Στον κατάλογο με τα κινητά που εκπέμπουν τη μεγαλύτερη ακτινοβολία για το 2020 είναι κινητά τηλέφωνα της Google το Pixel 4 XL με 1,39 watt και το Pixel 4 με 1,34 watt.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα κινητά με τη μεγαλύτερη ακτινοβολία -Μήπως είναι το δικό σας;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.