ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μαζεύουν για τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά την κατακραυγή!

Μεγάλη κόντρα άνοιξε στην κυβέρνηση η πρόταση για τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας.
Τα μαζεύουν για τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά την κατακραυγή!

Χαμός και τεράστιες αντιδράσεις έφερε η πρόταση που έκανε ο Κώστας Καραμανλής, προκειμένου να μπουν διόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πολίτες δεν άκουσαν με καθόλου καλό τρόπο τα όσα είπε ο Υπουργός Μεταφορών, κάτι μάλιστα που δεν άρεσε και σε αρκετά κυβερνητική στελέχη.

Μάλιστα κορυφαίο στέλεχος χαρακτήρισε την πρόταση αυτή «ανεδαφική, εκτός τόπου και χρόνου», κάτι που δείχνει ότι μία και καλή… τελειώνει η συζήτηση για τα διόδια στην Αθήνα.

Σίγουρα επρόκειτο για ένα μέτρο το οποίο μόνο γκρίνια και οργή θα έφερνε, ενώ η κυβέρνηση θα πρόσθετε ακόμα ένα αρνητικό κομμάτι που θα είχε τεράστιο πολιτικό κόστος.

Την ώρα που οι πολίτες βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση, δε γίνεται να κάνεις τέτοιες προτάσεις, που θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερα τα πράγματα, χωρίς να σκέφτεσαι τις επιπτώσεις.

Σίγουρα υπάρχουν άλλες λύσεις που θα είναι και πιο αποτελεσματικές, προκειμένου να καταπολεμηθεί η κίνηση στο κέντρο στην Αθήνα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα μαζεύουν για τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά την κατακραυγή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.