ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα «Παιδιά του Περσέα» με τα F-16 της 347 Μοίρας … Συνεχίζουν να «Κυνηγούν» τα Γαλλικά RAFALE!!!

Οι Έλληνες πιλότοι συνεχίζουν να κυνηγούν τους Γάλλους που ίπτανται με Rafale, στο πλαίσιο της άσκησης VOLFA 202ο και παίρνουν τα εύσημα!!!
Τα «Παιδιά του Περσέα» με τα F-16 της 347 Μοίρας … Συνεχίζουν να «Κυνηγούν» τα Γαλλικά RAFALE!!!

Οι Έλληνες των 4 Α/Φ F-16 της 347 Μοίρας της 111 ΠΜ συνεχίζουν να κυνηγούν τους Γάλλους που ίπτανται με Rafale στην Γαλλία, στο πλαίσιο της άσκησης VOLFA 202ο και παίρνουν τα εύσημα!!!

Συνεχίζεται η Συνεκπαίδευση της 347 Μοίρας με Α/Φ Rafale στην μεγάλης κλίμακας άσκηση VOLFA 20 που διεξάγεται στην 118 Αεροπορική Βάση στο Mont-de-Marsan της Γαλλίας με τα Ελληνικά F-16, να μην αφήνουν τους Γάλλους να πάρουν ανάσα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Die Welt: «Εσείς οι Ευρωπαίοι δεν έχετε καταλάβει ακόμη τι είναι ο Ερντογάν!»

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης θα μεταβεί στη Αεροπορική βάση Μont de Marsan στην DV-DAY ημέρα των διακεκριμένων επισκεπτών, όπου δεν αποκλείεται να συζητηθούν να σχεδιαστούν Ασκήσεις και Συνεκπαιδεύσεις με τους Γάλλους στο Αιγαίο !

Αλλά κάποιοι επειδή βιάζονται να αποσύρουν τα Μιράζ 2000 και συζητούν να τα «πουλήσουν» για ένα κομμάτι ψωμί στους Γάλλους, θέλουμε να κάνουμε ένα απλό ερώτημα:

H Γαλλία μπορεί και θέλει να τα χρησιμοποιήσει για Αεροπορική Υποστήριξη και κατά των Εχθρικών Πολεμικών Σκαφών στην Θάλασσα!!

Εμείς έχουμε άλλα Αεροσκάφη αφού κακώς αποσύραμε τα Πανίσχυρα Α-7 που να μπορούν να κάνουν Αεροπορική Υποστήριξη του Στρατού και του Στόλου;

Η Υποστήριξη των 4 Ελληνικών Μαχητικών της 347 Μοίρας του Περσέα , γίνεται απο κλιμάκιο Τεχνικών της 111Πτέρυγας Μάχης που έχουν μεταβεί στη Γαλλία με C-130 της ΠΑ.

Υ.Γ Για να δούμε τα RAFALE να επιχειρούν στον Αιγαίο θα περάσουν μήνες ,αν όχι χρόνια … θα βγάζουμε τα Μαχητικά 4,5 Γενιάς για να κάνουν αναχαιτίσεις με τα Τούρκικα CN-235;

Πηγή veteranos.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα «Παιδιά του Περσέα» με τα F-16 της 347 Μοίρας … Συνεχίζουν να «Κυνηγούν» τα Γαλλικά RAFALE!!!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.