ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πιο αστεία ονόματα wifi που μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου!

Κάποιοι χρήστες του διαδικτύου, όταν συνδέονται σ' αυτό, επιλέγουν να αλλάξουν το όνομα της σύνδεσης που τους παρέχεται από την εταιρεία. Για να είναι πιο εύχρηστο και να αποτελέσει θέμα συζήτησης.
Τα πιο αστεία ονόματα wifi που μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου!

Το όνομα του wifi που μπορεί να βάλει κάποιος στο σπίτι του, μπορεί να είναι κάτι εύχρηστο που μπορεί όμως να αποτελέσει επίσης θέμα συζήτησης με άλλα άτομα.

Όταν κάποιος αγοράσει κάποιον νέο δρομολογητή, η εκάστοτε εταιρεία του παρέχει ένα κωδικό wifi και ένα όνομα του ασύρματου δικτύου. Έτσι ώστε να συνδέσει με αυτό στο διαδίκτυο, το λάπτοπ, το τάμπλετ, το κινητό του ή κάποια άλλη συσκευή.

Συνήθως το όνομα που παίρνει ένας χρήστης είναι η ονομασία της εταιρείας σε συνδυασμό με κάποια νούμερα ή γράμματα. Οπότε μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιον, να το θυμάται. Τόσο ο ιδιοκτήτης του ή κάποιος άλλος που επιθυμεί να συνδεθεί σ’ αυτό.

Γι’ αυτόν τον λόγο αρκετοί χρήστες του διαδικτύου επιλέγουν να αλλάξουν το όνομα της σύνδεσης τους στο διαδίκτυο. Τόσο για να το βρίσκουν με ευκολία, όσο και για να το χρησιμοποιήσουν σαν ένα θέμα συζήτησης, με τις παρέες του.

Κάποια ονόματα μάλιστα που επιλέγουν είναι αστεία. Σας παραθέτουμε ορισμένα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και εσείς.

Δείτε τα παρακάτω και αν θέλετε χρησιμοποιήστε κάποιο:

MpesSeAllo
Den Tha Vreis Pote to Pass
Mitsotakis
An Mpeis Tha sto Kopso
Antoniagapimoyelaparemeapoedw
123toeipastinkyria
SakisRouvas
Sknipa
(keno)
Mikrisavra

 

Εσείς μπορείτε να δείτε χρήσιμα θέματα που έγραψε το Sportime, στο παρελθόν, όπως πώς να κρύψω και να κλειδώσω με κωδικό, φωτογραφίες και εφαρμογές στο κινητό μου.

Όπως επίσης και το δείτε ποιοι είναι συνδεδεμένοι στο WiFi του σπιτιού σας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα πιο αστεία ονόματα wifi που μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.