ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τρία tweets από την περίοδο με τα εμβόλια που εκθέτουν τον Άρη Πορτοσάλτε που είπε τον κόσμο χαζό στον ΣΚΑΪ

O Άρης Πορτοστάλτε έχει διαγράψει μακρά ιστορία λεκτικών ατοπημάτων. Δεν μπορεί να μιλάει για έλλειμμα αντίληψης του κόσμου.
Τα τρία tweets από την περίοδο με τα εμβόλια που εκθέτουν τον Άρη Πορτοσάλτε που είπε τον κόσμο χαζό στον ΣΚΑΪ

Σε καθημερινή βάση πλέον ο Άρης Πορτοστάλτε επιδίδεται σε ένα προσωπικό λογύδριο που σκοπό έχει την υπεράσπιση του εαυτού του. Την Τρίτη στον ΣΚΑΪ, λοιπόν, μίλησε πως στην Ελλάδα ο κόσμος έχει χαμηλή αντίληψη. Το παρελθόν του όμως, τον προδίδει. Τα όσα έλεγε για τα εμβόλια για παράδειγμα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος προσπαθεί να αποκρούσει την επίθεση που δέχεται από όλους. Με εξαίρεση τον Άδωνι Γεωργιάδη που τον υπερασπίστηκε ανοιχτά, ελάχιστοι είναι αυτοί που τον υπερασπίζονται.

Τα πανό στα γήπεδο φέρουν το όνομά του. Γι’ αυτό και ο ίδιος τα αποκάλεσε κουρέλια. Αναρωτήθηκε, μάλιστα, αν σε άλλο γήπεδο της Ευρώπης θα ξεκινούσε παιχνίδι με ένα τέτοιο πανό. Βέβαια, μια καλή ερώτηση θα ήταν επίσης αν σε άλλη χώρα της Ευρώπης θα επιτρεπόταν ένας δημοσιογράφος να λέει αυτά που λέει ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο Πορτοσάλτε το πρωί είπε, μέσες άκρες, πως ο κόσμος δεν έχει την αντίληψη να καταλάβει αυτά που λέει ο ίδιος. Διότι, στην Ελλάδα –λέει- έχει αποδεχθεί από έρευνα πως έχουμε χαμηλή αντίληψη. Πως δεν αντιλαμβανόμαστε αυτά που λέει.

Η θυσία για την Τραγωδία στα Τέμπη τελικά δεν ήταν…. θυσία, το να «κοπεί» η σύνταξη επειδή δεν κάνει εμβόλιο δεν το είχε πει, ακριβώς, έτσι. Και αναφέρουμε το θέμα με τα εμβόλια, μιας και εκεί η άποψη του Πορτοσάλτε δεν είναι απλά όπως το λέει: «αν σαρέσει την κρατάς, ή αν δεν σ’αρέσει την πετάς».

Διότι, ο Άρης Πορτοσάλτε εγκάλεσε το ΕΣΡ να λάβει δράση. Δηλαδή το ΕΣΡ επιτρέπει στον Πορτοσάλτε να λέει: «θα καθόμαστε να ασχολούμαστε με τον κάθε ηλίθιο που δεν θέλει να φορέσει μάσκα» και δεν επιτρέπει στον Κανάκη να λέει: «δεν βρέχει, σας φτύνουν».

Το ΕΣΡ επιτρέπει στον Πορτοσάλτε να αναφέρει: «στην ουρά και με το ζόρι να κάνει το εμβόλιο» και δεν επιτρέπει στον Ανδρέα Μικρούτσικο να κάνει λέει πως είναι ανιστόρητος. Σωστά;

Τα tweets που εκθέτουν τον Πορτοσάλτε

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…