ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάκης Μόσχος: Ώρες αγωνίας για τον γνωστό ηθοποιό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο Τάκης Μόσχος, έχοντας πέσει σε κώμα και διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.
Τάκης Μόσχος: Ώρες αγωνίας για τον γνωστό ηθοποιό

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο Τάκης Μόσχος, έχοντας πέσει σε κώμα και διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλεύεται μέρες στη ΜΕΘ, ωστόσο η κατάσταση έγινε ιδιαίτερα κρίσιμη τις τελευταίες ώρες.  

Ο γνωστός ηθοποιός, βρίσκεται εδώ και 40 μέρες, αφού υπέστη ένα εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα από τη Σκόπελο, όπου ζούσε εδώ και χρόνια.

Οι κοντινοί του άνθρωποι προσπαθούν μέσω των social media να ενημερώνουν τον κόσμο για την κατάσταση και την εξέλιξη της. Κι αυτό διότι το ενδιαφέρον είναι αρκετά μεγάλο. Είναι αρκεός ο κόσμος που ανησυχεί για την υγεία του δημοφιλούς ηθοποιού.

Τάκης Μόσχος

Η σημερινή ανάρτηση όμως δεν ήταν αυτοί που θα θέλαμε όλοι μας να ακούσουμε. Η πορεία της υγείας του Τάκη Μόσχου δεν είναι η αναμενόμενη. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι: «Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων.

Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ. Όσοι μπορείτε, τα στοιχεία είναι τα παρακάτω: Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ήταν τα λόγια τους με ανάρτηση στο facebook.

Μπορείτε να δείτε την ανάρτηση που έγινε στα social media παρακάτω:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάκης Μόσχος: Ώρες αγωνίας για τον γνωστό ηθοποιό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.