ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάκης Σπυριδάκης: Θα είναι για πάντα ο… αγαπούλας μας (vids)

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες (14/9) ο Τάκης Σπυριδάκης, ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στη χώρα μας. Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, έδινε «μάχη» για πολλά χρόνια με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει. Μέσα από το έργο του όμως, ο αγαπημένος Τάκης Σπυριδάκης δεν πρόκειται να ξεχαστεί και θα συνεχίσει...
Τάκης Σπυριδάκης: Θα είναι για πάντα ο… αγαπούλας μας (vids)

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες (14/9) ο Τάκης Σπυριδάκης, ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στη χώρα μας.

Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, έδινε «μάχη» για πολλά χρόνια με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει.

Μέσα από το έργο του όμως, ο αγαπημένος Τάκης Σπυριδάκης δεν πρόκειται να ξεχαστεί και θα συνεχίσει να… ζει.

Ο… αγαπούλας μας, είχε πολύ μεγάλη αδυναμία τόσο στο σινεμά, αλλά και στο θέατρο, κάνοντας μάλιστα την πρώτη του εμφάνιση , στη μεγάλη οθόνη ερμηνεύοντας έναν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Γλυκιά Συμμορία», σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαΐδη.

Μάλιστα, για εκείνη την ερμηνεία του απέσπασε ειδικό βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, την ίδια χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τάκης Σπυριδάκης: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Αξιοσημείωτη ήταν και η δεύτερη συμμετοχή του, στη «Λούφα και Παραλλαγή» του Νίκου Περάκη (1984).

Ακολούθησαν η «Πρωινή Περίπολος» (Νίκος Νικολαΐδης, 1986), «Προστάτης Οικογένειας» (Νίκος Περάκης, 1997), «Αυτή η Νύχτα Μένει» (Νίκος Παναγιωτόπουλος, 1999), «Μαύρο Γάλα» (Νίκος Τριανταφυλλίδης, 1999), «Κανείς δεν χάνει σε Όλα» (Διονύσης Γρηγοράτος, 2000), «Φτηνά Τσιγάρα» (Ρένος Χαραλαμπίδης, 2000), «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου» (Νίκος Παναγιωτόπουλος, 2002), «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» (Νίκος Περάκης, 2005), «Ισοβίτες» (Θόδωρος Μαραγκός, 2008) και «4 Μαύρα Κοστούμια» (Ρένος Χαραλαμπίδης, 2009).

Ωστόσο, η νέα γενιά, τον Τάκη Σπυριδάκη, τον γνωρίζει μέσα από τις διαφημίσεις γνωστών εταιριών, όπου με το ταλέντο του, παρίστανε πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας και έδινε ρεσιτάλ.

Μάλιστα, όχι απλά τον έμαθε, αλλά και έγινε πολύ αγαπητός και μέσα στις νεαρές παρέες, που συνεχώς χρησιμοποιούσε τις ατάκες του.

Κάπως έτσι, ο άνθρωπος δεν… πεθαίνει ποτέ πραγματικά.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάκης Σπυριδάκης: Θα είναι για πάντα ο… αγαπούλας μας (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.