ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τάκης Σπυριδάκης: Το τελευταίο αντίο σε κλειστό κύκλο

Τάκης Σπυριδάκης: Τη Δευτέρα (16/9) το πρωί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον ηθοποιό ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.
Τάκης Σπυριδάκης: Το τελευταίο αντίο σε κλειστό κύκλο

Τάκης Σπυριδάκης: Τη Δευτέρα (16/9) το πρωί θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον ηθοποιό ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Η είδηση ότι ο αγαπητός ηθοποιός, Τάκης Σπυριδάκης έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στο πανελλήνιο και γι’ αυτό ο κόσμος θέλει να μάθει για τη μέρα της κηδείας του.

Ωστόσο, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση του ηθοποιού αντέδρασε στη δημοσιοποίηση των λεπτομερειών της κηδείας από τα Μέσα και ζητά σεβασμό από τους πάντες, καθώς επιθυμεί μόνο φίλους και συγγενείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπυριδάκης διαφήμιση: Τα σποτ που… έγραψαν! (vids)

Συμμετείχε σε 13 ταινίες, ενώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο πραγματοποίησε το 1994 με την ταινία «Ο Κήπος του Θεού», της οποίας έγραψε και το σενάριο. Η ταινία τιμήθηκε με 7 κρατικά βραβεία ποιότητας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη ερμηνεύοντας έναν από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Γλυκιά Συμμορία», σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαΐδη (1983).

Αξιοσημείωτη ήταν και η δεύτερη συμμετοχή του, στη «Λούφα και Παραλλαγή» του Νίκου Περάκη (1984), στο ρόλο του οπλίτη Μπαλούρδου.

Το 1989 έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία μικρού μήκους «Βέρα Κρουζ», που απέσπασε το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας στο αντίστοιχο Φεστιβάλ, τιμήθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού και βραβεύτηκε από το Εθνικό Κέντρο Ταινιών της Γαλλίας το 1990.

Ο Τάκης Σπυριδάκης έγινε ξανά γνωστός από τη συμμετοχή του στη διαφημιστική καμπάνια της Wind, κάνοντας τον πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας, έχοντας στο πλευρό του τον… Πιου το «πιο γρήγορο πιστόλι».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάκης Σπυριδάκης: Το τελευταίο αντίο σε κλειστό κύκλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.