ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tαλιμπάν: Κυκλοφόρησαν βίντεο αλα Χόλυγουντ – Σπάνε πέτρες με τα χέρια

Το προπαγανδιστικό βίντεο κυκλοφόρησε από την κρατική τηλεόραση με τη παρέλαση των Ταλιμπάν οι οποίοι φρόντισαν να επιδείξουν και τις πολεμικές τους ικανότητες.
Tαλιμπάν: Κυκλοφόρησαν βίντεο αλα Χόλυγουντ – Σπάνε πέτρες με τα χέρια

Τα ανατριχιαστικά πλάνα δείχνουν τους Ταλιμπάν κατά τη διάρκεια παρέλασης όπλων, με γιλέκα αυτοκτονίας και οχήματα με βόμβες.

Ενώ γιλέκα αυτοκτονίας και οχήματα με βόμβες εμφανίζονταν στην οθόνη, η φωνή στο βίντεο κλιπ περιέγραφε μία βόμβα με βαρέλι ως τη «στρατιωτική βιομηχανία των Μουτζαχεντίν» που χρησιμοποιείται για να «καταστρέψει τα συνηθισμένα και θωρακισμένα οχήματα του εχθρού».

Η παρέλαση των 40 λεπτών πραγματοποιήθηκε μπροστά από τους ηγέτες των Ταλιμπάν, οι οποίοι κάθισαν και παρακολουθούσαν από ένα αυτοσχέδιο περίπτερο απέναντι από την έκθεση όπλων. Τα πλάνα, τα οποία πιστεύεται ότι είναι μια «γιορτή» του στρατού των Ταλιμπάν, φαίνεται να έχουν τραβηχτεί στο Κανταχάρ του Αφγανιστάν.

Τα πλάνα αλα Χόλυγουντ με τις πολεμικές τέχνες

Το βίντεο κυκλοφόρησε μαζί με περίεργα πλάνα προπαγάνδας των Ταλιμπάν που δείχνει μαχητές να εξασκούνται σε πολεμικές τέχνες και να κάνουν άλλες διάφορες επιδείξεις. Στα πλάνα, οι πολεμιστές εθεάθησαν να σπάνε σανίδες με ιπτάμενα λάκτισμα, να θρυμματίζουν αγγεία με ιπτάμενες γροθιές και να εκτελούν σκηνές σαν από αγώνα καράτε.

Οι αγωνιστές φορούσαν μαύρες μάσκες σκι και εργαλεία καμουφλάζ στην ασυνήθιστη συλλογή επίδειξης πολεμικών τεχνών. Στα στημένα σκηνικά, ένας μαχητής φαίνεται να «σπάει το λαιμό» ενός άλλου πολεμιστή σε μία ακόμη απόδειξη της δύναμης τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tαλιμπάν: Κυκλοφόρησαν βίντεο αλα Χόλυγουντ – Σπάνε πέτρες με τα χέρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.