ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταλιμπάν: Βιάζουν ακόμα και πτώματα – Έχουν ειδικές λίστες

Δεν ξεχωρίζουν ζωντανό από νεκρό οι Ταλιμπάν, σύμφωνα με καταγγελία Αφγανής γυναίκας. Έχουν λίστες με ονόματα γυναικών τις οποίες αντιμετωπίζουν ως λάφυρα!
Ταλιμπάν: Βιάζουν ακόμα και πτώματα – Έχουν ειδικές λίστες

Σε σοκαριστικές καταγγελίες κατά των Ταλιμπάν προέβει Αφγανή γυναίκα η οποία κατάφερε να φύγει από τη χώρα περνώντας στην Ινδία.

Η ίδια δηλώνει στο κανάλι «News18» ότι οι Ταλιμπάν ψάχνουν από πόρτα σε πόρτα για τα νέα τους θύματα ενώ η αγριότητα τους είναι τέτοια που φέρονται να βιάζουν μέχρι και πτώματα..

Όπως ανέφερε η «Μουσκάν», πρώην μέλος της αστυνομίας σύμφωνα με την ίδια, «οι ένοπλοι δεν νοιάζονται αν κάποια είναι ζωντανή ή νεκρή!». Σημείωσε ότι οι συμμορίες τους, είτε παίρνουν τις γυναίκες από τις οικογένειές τους για σκλάβες είτε, αν αυτές προβάλουν αντίσταση τις πυροβολούν και προχωρούν στις χυδαίες πράξεις τους όπως και να έχει.

«Όταν ήμουν ακόμα εκεί είχα δεχθεί πολλές προειδοποιήσεις. Αν πας στη δουλειά, απειλείσαι εσύ, απειλείται και η οικογένειά σου. Ύστερα από μία προειδοποίηση, δεν έκαναν άλλη…» πρόσθεσε η Μουσκάν. Σύμφωνα με την ίδια, οι Ταλιμπάν έχουν αρχίσει και καταρτίζουν λίστες με τα ονόματα γυναικών, τις οποίες αντιμετωπίζουν ως λάφυρα του πολέμου που θα μοιραστούν μεταξύ τους…

Όσο και αν προσπαθούν οι Ταλιμπάν να εμφανιστούν εκσυγχρονισμένοι, από ότι φαίνεται γυναίκες και κορίτσια κινδυνεύουν καθημερινά υπό το καθεστώς τους.

Να θυμίσουμε ότι τη δεκαετία του ’90 στο Αφγανιστάν, οι γυναίκες καταπιέζονταν και έπεφταν θύματα εκμετάλλευσης πάσης φύσεως, με βασανιστήρια, ακόμα και δημόσιες εκτελέσεις, από την τότε διακυβέρνηση των Ταλιμπάν. Και τώρα όμως, τα πράγματα φαίνεται πως δεν θα είναι πολύ διαφορετικά.

Διαβάστε Επίσης:

Αφγανιστάν: Συναγερμός στην Αθήνα με τους πρόσφυγες μετά την κυριαρχία των Ταλιμπάν!

Αφγανοί ήθελαν να αγοράσουν βίλες στα ελληνικά νησιά

Την τύφλωσαν οι Ταλιμπάν: Συγκλονίζει με όσα λέει – «Ταΐζουν τα σκυλιά με σώματα γυναικών»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ταλιμπάν: Βιάζουν ακόμα και πτώματα – Έχουν ειδικές λίστες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.