MEDIA

Τάσος Ξιαρχό: Θύελλα αντιδράσεων στα social media μετά το άθλιο bullying που έκανε σε γυναίκα

Ο Τάσος Ξιαρχό με ένα απαράδεκτο βίντεο έκανε αισχρό bullying σε κοπέλα για το σώμα της.
Τάσος Ξιαρχό: Θύελλα αντιδράσεων στα social media μετά το άθλιο bullying που έκανε σε γυναίκα

O γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό έχει προκαλέσει σάλο με την ανάρτησή του, στην οποία κάνει άθλιο bullying σε γυναίκα για το σώμα της.

Ειδικότερα, σε ένα βίντεο, που ανέβασε στο Instagram, σχολίασε με άκρως απαξιωτικό τρόπο το σώμα και τα ρούχα μίας κοπέλας, που καθόταν στο διπλανό τραπέζι μαγαζιού για τα κιλά της.

Μάλιστα, είχε το θράσος να δείξει και το πρόσωπό της, με την κίνησή του αυτή να δημιουργεί θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, επιδίωξε να απολογηθεί με ένα μακροσκελές κείμενο:

Στην εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου είπε για το θέμα:

«Επιλέξαμε να μη δείξουμε το πρόσωπο της Μαίρης επειδή η ίδια το ζήτησε αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που να μην είναι με το μέρος της. Θέλω να της πω μπράβο για τον τρόπο που μίλησε σε αντίθεση με την αισχρότητα του Τάσου Ξιαρχό.

Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow. Εγώ προσωπικά δεν τον έχω κάνει follow ποτέ. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή! Φταίμε εμείς γιατί όλα αυτά τα χρόνια δώσαμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Μου έρχεται τάση προς εμετό όταν το βλέπω αυτό».

Η Δανάη Μπάρκα από την πλευρά της έγραψε:


Η ίδια η κοπέλα, που δέχτηκε το αισχρό bullying είπε:

«Είναι λίγο τρομακτικό, λίγο ιδιαίτερο, ακατανόητο. Είχαμε βγει για φαγητό και ποτό. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τίποτα. Η κοπέλα που είχαμε βγει μαζί ήξερε ποιος είναι… και είδαμε το βίντεο που είχε ανεβάσει που φαινόταν το πρόσωπό μου κανονικά. Ένιωθα πολύ άσχημα. Ήταν και μια κοπέλα μαζί του, γελούσαν δυνατά, με κοιτούσαν… προφανώς ήταν κοροϊδία» είπε και συνέχισε λέγοντας ότι δεν την καλύπτει η συγγνώμη.

Δεν θεωρώ ότι με καλύπτει το συγγνώμη που ανέβασε μετά, δεν θεωρώ ότι είναι ειλικρινής. Αυτή δεν είναι μια συγγνώμη στην οποία απολογείσαι. Αν ήθελε να απολογηθεί θα μπορούσε να μου στείλει ένα μήνυμα και να απαντήσει σε εμένα. Είναι αστείο για τη δική μου νοημοσύνη και των υπολοίπων ανθρώπων να βάζεις μια δημοσκόπηση και να λες ότι έχουμε όλοι αρνητικές σκέψεις ψηφίστε ναι ή όχι. Αυτό είναι κοροϊδία προς όλους τους ανθρώπους που τον ακολουθούν».

Καταλήγοντας, η Μαίρη είπε: «Δεν θέλω να κινηθώ νομικά, ούτε επιδιώκω τη δημοσιότητα. Είσαι δημόσιο πρόσωπο, παίρνεις μια πλατφόρμα και κάνεις τέτοιου είδους κριτική; Γιατί να κάνεις έναν άνθρωπο να φύγει από ένα μαγαζί που περνάει όμορφα με την παρέα του; Δεν έχω να του πω κάτι. Κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη, κοίτα λίγο την καμπούρα σου»

Διαβάστε επίσης

Τα «έσπασαν» Τάσος Ξιαρχό και Κόνι Μεταξά μετά το ρατσιστικό σχόλιο – Έσβησε τον λογαριασμό του ο Ξιαρχό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάσος Ξιαρχό: Θύελλα αντιδράσεων στα social media μετά το άθλιο bullying που έκανε σε γυναίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα