ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ταξιάρχαι»: Στο σημείο ο Σωτήρης Τσιόδρας – Αδειάζει η κλινική

Σε εκκένωση της κλινικής «Ταξιάρχαι» αποφάσισαν να προχωρήσουν οι αρχές, μετά τα κρούσματα 28 κρούσματα κορονοϊού και τους θανάτους τριών ασθενών. Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σωτήρης Τσιόδρας βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για όλα, με κύριο στόχο τη μεταφορά όλων των ασθενών σε άλλα νοσοκομεία ασθενοφόρα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: 128 οι...
«Ταξιάρχαι»: Στο σημείο ο Σωτήρης Τσιόδρας – Αδειάζει η κλινική

Σε εκκένωση της κλινικής «Ταξιάρχαι» αποφάσισαν να προχωρήσουν οι αρχές, μετά τα κρούσματα 28 κρούσματα κορονοϊού και τους θανάτους τριών ασθενών.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σωτήρης Τσιόδρας βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για όλα, με κύριο στόχο τη μεταφορά όλων των ασθενών σε άλλα νοσοκομεία ασθενοφόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: 128 οι νεκροί – Κατέληξε γυναίκα 59 ετών

Έτσι θα συνεχίσουν τις θεραπείες τους, για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας που τους ταλαιπωρούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα σοβαρές καταγγελίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, που μιλούν για έλλειψη μέτρων στην κλινική που βρίσκεται στο Περιστέρι.

Σε δηλώσεις που έκανε έξω από την κλινική ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας ανέφερε ότι όλοι οι θετικοί στον κορονοϊό αιμοκαθαρόμενοι ασθενείς της κλινικής έχουν μεταφερθεί σε μονάδες υγείας της Αττικής. «Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να τους παρακολουθούν στενά τις επόμενες 7 ημέρες. Παρακολουθούνται για πυρετό και πήραν όλοι χημειοπροφύλαξη ενώ θα υποβάλλονται σε εργαστηριακό έλεγχο ανά διήμερο. Είναι πολλοί για να πάνε σε άλλη κλινική».

Πάντως έγινε γνωστό, ότι ακόμα μεταφέρθηκαν ακόμα έξι ασθενείς με κορονοϊό στο ΜΙΜΤΣ και πλέον ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 34, από 28 που είχαν ανακοινωθεί χθες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ταξιάρχαι»: Στο σημείο ο Σωτήρης Τσιόδρας – Αδειάζει η κλινική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.