ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η καταβολή τους

Αμετάβλητα παραμένουν τα τέλη κυκλοφορίας 2020, με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να καλούνται να τα πληρώσουν ως τις 31 Δεκεμβρίου.
Τέλη κυκλοφορίας 2020: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η καταβολή τους

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Μέχρι τις 31/12 η καταβολή τους. Λιγοστεύει  το χρονικό περιθώριο για τους ιδιοκτήτες ΙΧ προκειμένου να καταβάλλουν τα τέλη των τελών κυκλοφορίας 2020. Σημειώνουμε ότι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα εκτυπώσουν μέσω της ειδικής εφαρμογής στο Taxisnet.

Εξάλλου να θυμίσουμε ότι τα τέλη κυκλοφορίας 2020 είχε αναρτηθεί από το απόγευμα της Πέμπτης, 7 Νοεμβρίου στη σχετική πλατφόρμα.

Μάλιστα κυμαίνονται στο ίδιο ύψος με πέρσι τόσο για τα παλιότερα αυτοκίνητα που ταξινομήθηκαν μέχρι και 30/10/2010 (τέλη με βάση τον κυβισμό) αλλά και για τα νεότερα (με βάση τους εκπεμπόμενους ρύπους).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας 2020: Μέσα από taxisnet, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (vid)

Συγκεκριμένα, όσα αυτοκίνητα ταξινομήθηκαν από την 1η Νοέμβριου 2010 και μετά, πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας με βάση τις εκπομπές CO2. Από εκεί και πέρα αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί μέχρι 31 Οκτωβρίου 2010, καθώς και μοτοσυκλέτες (ανεξάρτητα από ημερομηνίας ταξινόμησης) πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας με βάση τον κυβισμό και το έτος ταξινόμησης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλη κυκλοφορίας 2020: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η καταβολή τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.