ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη κυκλοφορίας: Εισηγήσεις για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ

Σοβαρά εξετάζει η Κυβέρνηση το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην παράταση καταβολής τους, δηλαδή ως το τέλος Φεβρουαρίου.
Τέλη κυκλοφορίας: Εισηγήσεις για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ

Τέλη κυκλοφορίας: Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να προχωρήσει στην παράταση καταβολής των τελών κυκλοφορίας έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Αναλυτικότερα, αντί δηλαδή οι ιδιοκτήτες των ΙΧ να πληρώσουν τα τέλη στις 31 Δεκεμβρίου να έχουν τη δυνατότητα να τα εξοφλήσουν δύο μήνες αργότερα. Κι αυτό εξαιτίας των των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί μετά την επιβολή του δεύτερου lockdown, το οποίο έχει πλήξει οικονομικά αρκετά νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι το υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να διευκολύνει τους πολίτες και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, είχε δώσει παράταση 15 ημερών για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Δείτε παρακάτω τα ποσά ανά κατηγορία οχήματος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλη κυκλοφορίας: Εισηγήσεις για παράταση στα τέλη κυκλοφορίας των ΙΧ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.