ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλη Κυκλοφορίας: Τελειώνει η προθεσμία – Στα 10.000 ευρώ το πρόστιμο!

Βαριά… καμπάνα σε όσους δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας!
Τέλη Κυκλοφορίας: Τελειώνει η προθεσμία – Στα 10.000 ευρώ το πρόστιμο!

Ακόμα μία μέρα διορία έχουν όσοι δεν έχουν καταβάλει το ποσό για τα τέλη κυκλοφορίας, προκειμένου να κάνουν την πληρωμή τους.

Όλη η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσα από το myCar της ΑΑΔΕ, αφού εκεί μπορείτε να βρείτε τα ειδοποιητήρια σας και στη συνέχεια να προχωρήσετε.

Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα στοιχεία του Taxisnet και πάλι μέσω της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ, να πάρετε το ειδοποιητήριο.

Αν επιλέξετε αυτό, θα πρέπει να καταχωρίσετε τον ΑΦΜ, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το έτος των τελών κυκλοφορίας.

Στην πλατφόρμα myCar οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν δυο επιλογές:

Στην πρώτη, με τίτλο «Τέλη Κυκλοφορίας Οχημάτων», οι ιδιοκτήτες/κάτοχοι οχημάτων έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης για:

  • πληροφορίες για τα οχήματά τους,
  • τους κωδικούς πληρωμής τελών κυκλοφορίας για αυτά,
  • τους κωδικούς πληρωμής σε υπολογιστικό φύλλο (excel), σε περίπτωση πλήθους οχημάτων
  • να λάβουν τη σχετική βεβαίωση για οχήματα ιδιοκτησίας τους προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν για μεταβίβαση οχήματος, εξαγωγή οχήματος στο εξωτερικό, επαναταξινόμηση οχήματος
  • πιθανή οφειλή για τέλη κυκλοφορίας έτους 2017

Στη δεύτερη, με τίτλο «Ψηφιακή Ακινησία/Κυκλοφορία», οι ιδιοκτήτες/κάτοχοι οχημάτων έχουν τη δυνατότητα:

  • να θέσουν επιβατικά και δίκυκλα Ιδιωτικής Χρήσης οχήματα σε ψηφιακή ακινησία,
  • να άρουν την ψηφιακή ακινησία,
  • να ανακτήσουν ήδη υποβληθείσες δηλώσεις

Τέλη Κυκλοφορίας: Πολύ μεγάλα τα πρόστιμα αν δεν πληρώσετε!

Όσοι δεν κάνουν τη διαδικασία και συνεχίσουν να κυκλοφορούν το αμάξι τους, θα βρεθούν με ένα πρόστιμο που αγγίζει τα 10 χιλιάδες ευρώ.

Αν μάλιστα υπάρχει περίπτωση υποτροπής αυτό αυξάνετε στα 30 χιλιάδες ευρώ, ενώ αφαιρείται για τρία χρόνια το δίπλωμα οδήγησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλη Κυκλοφορίας: Τελειώνει η προθεσμία – Στα 10.000 ευρώ το πρόστιμο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.