ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελειωμό δεν έχουν οι «Πάτσηδες» της ΝΔ: Φόβος και τρόμος ο γαλάζιος βουλευτής Καππάτος, για χιλιάδες δανειολήπτες!

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» ο Καππάτος της ΝΔ λειτουργεί ως «κοράκι» των funds - Έχει κυνηγήσει δικαστικά ανήμπορους δανειολήπτες
Τελειωμό δεν έχουν οι «Πάτσηδες» της ΝΔ: Φόβος και τρόμος ο γαλάζιος βουλευτής Καππάτος, για χιλιάδες δανειολήπτες!

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός για τον βουλευτή της ΝΔ Παναγή Καππάτο καθώς φιγουράρει από χτες στα μανταλάκια και τον «χαρακτηρίζουν» εφιάλτη των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Απ’ ότι φαίνεται το απεχθές φαινόμενο «Πάτση», με βουλευτές της κυβέρνησης που λειτουργούν ως κοράκια των funds και των τραπεζών, έχει επεκταθεί κατά πολύ στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η «Δημοκρατία», ο κ. Καππάτος, όντας βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν έχει σταματήσει να εκπροσωπεί funds και δανειστές εις βάρος των δανειοληπτών. Μάλιστα ο ζήλος που επιδεικνύει στο να ικανοποιεί τις απάνθρωπες εντολές των εντολοδόχων του, είναι τόσο μεγάλος που δίνει μάχες για να καταφέρνει να ολοκληρώνει κατασχέσεις κατοικιών από ανθρώπους που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατίας» έγινε γίνεται λόγος για έγγραφα τα οποία αποκαλύπτουν ότι ο κ. Καππάτος έδωσε «λυσσαλέα μάχη» στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κεφαλονιάς το 2021 για να πάρει την κύρια κατοικία καρκινοπαθούς εμπόρου κι όταν εκείνη απεβίωσε κυνήγησε στην συνέχεια τον σύζυγο και τα δυο της παιδιά.

Σήμερα, η ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο κ. Καππάτος πήγε να αρπάξει και το σπίτι μιας γυναίκας που εργαζόταν ως καμαριέρα και προσπαθούσε να σώσει από εκποίηση την φτωχική αγροτική κατοικία της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές στις 21 Μαΐου, για να παραμείνει στην εξουσία ένα κόμμα με «Πάτσηδες» και «Καππάτους» που κατασπαράσσουν το βιος των πολιτών και λειτουργούν ως εκπρόσωποι των τραπεζών και ως δυνάστες του λαού. Και ενώ βγαίνουν στην επιφάνεια σημεία και τέρατα για τη δράση του κ. Καππάτου, το Μαξίμου συνεχίζει να τον καλύπτει. Μία κυβέρνηση ορκισμένη – υποτίθεται – να «υπηρετεί το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού», μετατρέπεται σε «εισπρακτική εταιρεία», κόμμα των αρπακτικών!

Τα βουλευτικά έδρανα γίνονται θέσεις – κλειδιά για την δράση της ανεξέλεγκτης μαφίας των funds, και όλα γίνονται με τις ευλογίες ενός πρωθυπουργού που άλλες φορές επιλέγει την ένοχη σιωπή – και άλλες φορές προσποιείται πως δεν… γνώριζε τη δράση των ίδιων των βουλευτών του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελειωμό δεν έχουν οι «Πάτσηδες» της ΝΔ: Φόβος και τρόμος ο γαλάζιος βουλευτής Καππάτος, για χιλιάδες δανειολήπτες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.