ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελωνείο Κήπων: Εντοπίστηκαν 11.632 «μαϊμού» προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ

Ακόμη μια επιτυχία των τελωνειακών υπαλλήλων στους Κήπους. Συγκεκριμένα: Οι ελεγκτές του τμήματος Δίωξης του Τελωνείου, σε φυσικό έλεγχο που διενήργησαν σε Φ.Δ.Χ, αρχών Πολωνίας το οποίο έκανε είσοδο στη χώρα μας, ανακάλυψαν εντός των εμπορευμάτων του 11.632 τεμάχια παραποιημένα είδη ένδυσης, υποδήματα και τσάντες διαφόρων σημάτων. Τα παραποιημένα είδη είχαν τελωνειακό προορισμό την Γερμανία...
Τελωνείο Κήπων: Εντοπίστηκαν 11.632 «μαϊμού» προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ

Ακόμη μια επιτυχία των τελωνειακών υπαλλήλων στους Κήπους.

Συγκεκριμένα:

Οι ελεγκτές του τμήματος Δίωξης του Τελωνείου, σε φυσικό έλεγχο που διενήργησαν σε Φ.Δ.Χ, αρχών Πολωνίας το οποίο έκανε είσοδο στη χώρα μας, ανακάλυψαν εντός των εμπορευμάτων του 11.632 τεμάχια παραποιημένα είδη ένδυσης, υποδήματα και τσάντες διαφόρων σημάτων.

Τα παραποιημένα είδη είχαν τελωνειακό προορισμό την Γερμανία και από εκεί θα διοχετευόταν σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις.

Βεβαιώθηκε και εισπράχθηκε πρόστιμο ύψους 8.705 € ενώ η ποσότητα δεσμεύθηκε με σκοπό ύστερα από τις παρεμβάσεις των εταιριών στις οποίες ανήκουν τα σήματα να καταστραφούν.

Πηγή: evros24.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τελωνείο Κήπων: Εντοπίστηκαν 11.632 «μαϊμού» προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.